danas sam je mjerio neraskacenu.pocela je da pokazuje od 3oo pa kako se motor zagrijavao napon ja porastao do oko 710mv.kad dam gas ne promijeni se mnogo,ali kad ga pustim pocne da pada do otprilike100mv,pa ponovo poraste do oko 700mv.jeli ovo dobro.sa raskacenom sondom sam presao oko 145 km sa 18 l.sa prikacenom bi sa 18l mogao preci maximalno 110km.
A zasto lepo ne odes na dijagnostiku, ako nisu promenili cene kosta 10 e! Ja sam, dok ziveo u Pg, odlazio na dijagnostiku u servis koji sam ti pomenuo!
zato sto mi dijagnostika nije mnogo pomogla.3 puta sam je radio od kad sam promijenio sondu.nije mi pomogla ni sa protokomjerom obzirom da nije bio crkao vec samo oslabio.
otici cu ja i u taj servis,samo mi je interesantno da i sam cackam ponesto oko auta.da nisam bio na forumu nebih jos uvijek znao da auto ne ide dobro zbog protokomjera
mozda,danas mi je rekao momak koji radi u servis renoa da ona moze da zaglavi( da ostane otvorena) pa da stalno pokazuje max vrijednost, jer bi ona na leru trebala da varira
I ja imam slican problem sa potrosnjom ili bar mislim da ga imam. Kacio sam na comp i prva sonda prvo stoji na ~400mV pa kad se ugreje pocne da osciluje od 0 do 800 mV. Druga sonda stoji na ~400 +/- 50 mV. Protok vazduha je 10.5 kg na leru, a max je pokazao 400kg na visokim obrtajima. Jesu li ovo normalni podaci? Za lambdu bi trebalo da jesu, a za zlotokomer nisam siguran.
za prvu sondu su ti dobri,makar po tome sto sam citao,za protokomjer znam samo da kad nema dobro ocitavanje prolazi vise zraka, pa bi sonda vjerovatno trazila i vise goriva,tj.voltaza bi bila manja nego sto treba
Comment