ALFA 155

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

presretac, idi po Paraflu kod M-Power-a (Nebojsha) u CBC Shop

nas covek, super cena...

*kolike su duzine brisaca, koliko je cimanje prebaciti i koja je cena (gde si kupio). kako je sve ispalo, jel lepo rade?

@Flavio: ima Aleksa (75V6) znak. kad sam mu rekao da sam ja nasao za sebe, rekao mi tek tad da ima jedan super ocuvan. nemam broj...
    .

Comment

• PRESRETAC
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2007
      • 333
      • BG
      • Grande punto 1.4T

Duzina brisaca je 51 cm,kostaju 700 dindzi i kupljeni u auto sportu u kirovljevoj gde su mi i zamenili gumu za manje od 10 min i rade super .
      A sto se tice antifriza kupicu tu gde si mi rekao (cbc).
      sigpic

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

*za plovak - gledam neka uputstva na pdf-u, mozda ti uskoro posaljem, ako nadjem...
        .

Comment

• PRESRETAC
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2007
          • 333
          • BG
          • Grande punto 1.4T

Imam i ja pdf-ove ali mi treba da mi neko to popravi ili zameni,necu sam da cackam plovak da ne sje*em nesto.
          sigpic

Comment

• Soo
            CBC Član
            • 02.12.2006
            • 36
            • Beograd

Sto se tice Dese nije bas bio precizan vezano za ostale marke antifriza ali sto se tice PARAFLU-a rekao mi je da ima vecu moc nagrizanja pa samim tim vise ostecuje i hladnjak (predpostavljam da nije pravi PARAFLU tj originalni sastav ali ko ce ga znati ) vise je bio za obican antifiz nego za PARAFLU. A Flavio sto se tice znaka ja sam sad u subotu bio u Autostill-u i imali su znak (stajao im je na sred police )

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Cuj, mozda je mislio na npr. konkretno paraflu UP ili tako nesto, ne moze se na osnovu marke zakljuciti nista, jedino ako se ispita u nekoj nadrkanoj laboratoriji i sl.
              Ja sam npr. cuo da u boxere ne valja taj ultra-protection(UP) nego da treba obican tj. paraflu11...
              Paraflu antifrizi uopste vaze za jako dobre i kvalitetne...Ima u nekom SAT-u test samo sto nemam taj broj, nasao sam test gde su ulja i tu je Selenia Gold medju najboljima u klasi.

Comment

• Flavio
                CBC Senator XXL
                • 13.06.2006
                • 1926
                • 012 Centar
                • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by dekideki
                @Flavio: ima Aleksa (75V6) znak ... nemam broj..
                Bumo se culi (na pp) .
                Originally posted by Soo
                Flavio sto se tice znaka ja sam sad u subotu bio u Autostill-u i imali su znak
                Ma,imali su i kad sam ja bio ali,prosto,ucinilo mi se preskupo 2.700 za plastikanca,znajuci kako se i metalni lako/cesto lome .Trazim dalje,ako se u medjuvremenu neorganizujem sa Dekijem i Aleksom .

Comment

• Flavio
                  CBC Senator XXL
                  • 13.06.2006
                  • 1926
                  • 012 Centar
                  • KaraWagon 1.4T.Spark

Jes' da nema mnogo veze sa brisacima i plovkom ...
                  Jel razmishljao mozda neko o stavljanju plasticnih podkrila od 146 u zadnja krila 155 ?Da li bi moglo uopste da se upasuje to?

Comment

Working...
                  X