Alfa Brera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Dobar test Brere vs TT vs RX8 na zadnjem TopGear-u ....ima mnogo istine o Alfistima

Oni s boljom vezom mogu da skinu celu epizodu na

www.wrxfanatics.com - video sekcija. Registracija je besplatna

Zakljucak: "The best car on our test is - the worst car"

Svi se slozili da bi od sva tri auta kupili Alfu, ali i da nebi preporucili prijatelju da to uradi

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Video sam na forspanu da ce biti uporedni test i jedva cekam da ga gledam na BBC World, ali oni kasne u odnosu na BBC2 koji premijerno daje epizode.

Svojevremeno u uporednom testu 147GTA-Focus RS-Golf R32 su dali slican zakljucak, a najsmesniji je bio da bi verovatno krenuli da kupe Golfa, ali bi na putu do dilera skrenuli u Alfin salon i kupili Alfu.

Comment

• HEMI 426
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2005
        • 1833
        • Novi Sad -United States of Liman

samo da prijavim, jedna crna brera se vozi po ns sa nemackim tablama ( jos uvek ).... ko zna, mozda za par dana i dobije ns...

Comment

• GT
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2006
          • 337
          • Beograd

Originally posted by BRABUS
          Zakljucak: "The best car on our test is - the worst car"

Svi se slozili da bi od sva tri auta kupili Alfu, ali i da nebi preporucili prijatelju da to uradi
          Cekaj opet ista prica?! Sta opet ono skupo, kvari se i loseg kvaliteta?!
          "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Top Gear testira nova kola i nikad se ne izjasnjava oko toga da li se neki kvari i kakav je kvalitet.
            Sigurno nisu bili presrecni sa perfomansama, prosotorom, lezanjem, tezinom......ostalo kada bude na tv ili ko skine sa neta epizodu.

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Pa bio je daleko sporiji od drugih na krugu (5s na 1:30), spomenuli su pad vrednosti i potencijalnu kvarljivost

Ali su pali na emocije i lepotu

Citat - "Sitting in this Alfa feels like you are sitting in the Milano Espresso bar, whereas sitting in the Audi feels like you are being trapped in Berlin post office"

Comment

• GT
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2006
                • 337
                • Beograd

Zar nije tuzno?! Ono po cemu je bila najpoznatija, sada je bleda senka! Pocevsi od 145 QV, pa sada Brera i 159...
                "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• 75ts
                  CBC Senator XXL
                  • 28.04.2005
                  • 651
                  • Beograd-Mirijevo

Misim da je Alfa davno prestala da bude najbrza, ali je tek od skora postala najteza...to oko brzine i nije neka zamerka u realnom zivotu, jer i sam voditelj kaze da se ovi automobili ne kupuju zbog preformansi nego zbog izgleda..mislim koliko u stvarnoj dnevnoj voznji ja imam nesto od toga dal mi auto ubrzava za 8 ili 7 sekundi...tako da ako neko trazi high end performanse ili lecenje kompleksa nece kupiti ni jedan od tri testirana modela.

Comment

• GT
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2006
                    • 337
                    • Beograd

Gledam sad ovaj test i kaze lik:"Novi TT nije vise krava u trkackom odelu, vec krava GTI!"
                    Ha...

Comment

• Friš75turbo
                      CBC Senator XXL
                      • 22.06.2005
                      • 545
                      • Novi Sad

Samo da prijavim da se po Novom Sadu voza CRNA BRERA V6 na NS tablama!!!
                      http://www.myspace.com/perodefformeroklan

Comment

• Sasha
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 4126
                        • Novi Sad

Nije v6, 2.2 jts.
                        www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Viper
                          CBC Senator XXL
                          • 25.11.2004
                          • 700
                          • Kać

Video sam je dosad u nekoliko puta nikako da ga navatam malo da se potrkamo.
                          I DONT NEED SEX
                          goverment fucks me every day!

Comment

• Friš75turbo
                            CBC Senator XXL
                            • 22.06.2005
                            • 545
                            • Novi Sad

Originally posted by Sasha
                            Nije v6, 2.2 jts.
                            Eh... šteta...
                            http://www.myspace.com/perodefformeroklan

Comment

• superfly tnt
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2006
                              • 609
                              • Zagreb

kod nas se bas jedan rasula prije koji tjedan, bila je svuda po cesti
                              http://www.cuoresportivo.hr/forum/showt ... ight=brera
                              TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
                              nova stranica

Comment

• Player
                                CBC Senator XXL
                                • 13.04.2006
                                • 458
                                • Novi Sad
                                • Alfa Romeo GTV V6 TB

Originally posted by Viper
                                Video sam je dosad u nekoliko puta nikako da ga navatam malo da se potrkamo.
                                Ja sam se naravno vec trkao sa njom jedno 2 km, ali nije bilo saobracaja pa me je lako "uzeo" (<--ovo zbog Starca )....
                                Mislio sam da je V6 pa nisam forsirao, da sam znao da je 2.2 poterao bih ga za sve pare
                                Objects in the mirror appear
                                TO BE LOSING !!!

Comment

Working...
                                X