Alfa Brera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefan123
    CBC Senator
    • 30.06.2007
    • 272
    • Podgorica

Kupio moj komsija Breru Spider...auh...nije uopste lako izaci svaki dan ispred kuce kad ne znas da li ce srce da preskoci....
    www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
    Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• HEMI 426
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2005
      • 1833
      • Novi Sad -United States of Liman

heh...ne bi ja bio pocasni clan ARCS da ne razmisljam o alfama... i to mnogo
      ipak, moje srce je u V8 konfiguraciji ( i to ne Montrealov V8 nego Mopar V8 )

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

`Ajde prvo dodji do tog Duratec R4, pa onda da razmislimo da li si kvalifikovan za Busso V6. Za Mopar V8 cemo videti u narednom zivotu.

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833

R4 po R4 ( i ne mislim na Renault 4 ) i eto jednog V8...

ipak, Brera je divan auto, na zalost, ne tako sposoban kako bi mogao da bude sa 260 ks i integralnim pogonom, tih 1700 kg ipak cine svoje. Vozio sam Audi TT 3,2 DSG ( koji je i skuplji, jednako snazan ali dosta laksi ) i iako je TT nesto zivlji, Brera je i dalje jedini izbor...

Comment

• Player
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2006
            • 458
            • Novi Sad
            • Alfa Romeo GTV V6 TB

Znachi stvarno je v6

Bash sam je video sa drugarom u petak uveche na bulevaru.
            Gledamo i pogadjamo koji je motor i rekoh "malko su mu crni izduvi, neshto mi smrdi na V6"
            Objects in the mirror appear
            TO BE LOSING !!!

Comment

• HEMI 426
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2005
              • 1833

Originally posted by HEMI 426

Comment

• dusanns
                CBC Veteran
                • 03.06.2007
                • 199
                • Novi Sad

Uuuu HEMI opasno i to jako. Mnogo mi se dopada, na fotkama si kao u transu ali kontam te ja bi verovtno pao dole.
                A pogotovo kad sam te sa prozora video da ulazis u to cudo hteo sam da skocim dole i da ti se pridruzim, uzivo izgleda jako mocno, po meni cak i bolje od one crne 2.2 JTS sto vozi onaj mali, jer stvarno dodju do izrazaja svi detalji a pogotovo sunroof a i sto si odma cim si seo u djuntu tako spalio gume nije u redu
                http://www.renaultforumserbia.com/index.php

Comment

• OMP
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2004
                  • 458
                  • Krusevac

decko moje komsinice(sestre od ortaka) skoro kupio breru,doterao mu neko iz nemacke kao sam cuo oko 25 soma ga kostala e sad da li 25 soma na stranim tablama ili sve ukupno ne znam,pitacu ortaka,mislim da je BG table posto on zivi tamo,mada mozda je i NS i to bas ova s slika,ali ne verujem,isto je crna i bas je proslog vikenda bio ovde u KS i odusevio sam se kako izgleda,bruka ziva,inace video sam ih prolse godine po italiji par komada i crvena je extra uzivo, sledeci put kad dodje teracu ortaka da natera buduceg zeta da nas provoza malo i da neki krug
                  Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

Working...
                  X