Sta znaci ova lampica?
Collapse
X
-
hmmmm.. u principu moguće je da je ušlo to sredstvo i zaprljalo neki kontakt i sistem detektuje da nema airbaga...
treba to očistiti ali sa airbagovima se nije zezati.. da ne izlete mada ne bi trebalo ako nisi vezan al' ko će ga znati.... bila bi šteta za auto a da ne pričam nedaj Bože o povredama koje mogu da nastupeAstra GSI
Comment
-
-
slican primer...
Na mojoj staroj 156 mi se desilo da sam u perionici prebrisao mekani deo od skaja izmedju volana i table i da mi od onda svetli lampica za er-beg.....
Resetovao sam vise puta to u Delti ali posle nekog vremena ili odmah lampica se ponovo pali....
Onda su mi rekli da mora da se promene neki kontakti ili sl.
Bitna stvar je da se lampica odma' palila kako bih probao da se igram sa podesavanjem volana.....
Bem li ga.... To ti je moje iskustvo iz prve ruke i drago mi je da je neko slicnu stvar doziveo da ne ispadam mentol svaki put kad me neko pita:"A zasto ti gori ova lampica?" , a ja mu pricam pricu koja je i meni neverovatna, a on me gleda kao da sam najveci prevarant na svetu.....***
*** - Desilo mi se to prilikom prve posete maloj crvenoj garazi na Karaburmi (prim.aut.)Love is like taking a dump, Butters. Sometimes it works itself out. But sometimes, you need to give it a nice hard slimy push.
Comment
-
-
Kod mene u bivšoj 156-ci se ta lampica palila svakih 6 mjeseci do godinu dana. U servisu bi napravili reset i onda bi se ugasila. Rekli su da je problem u tome što se neki senzor air baga nalazi ispod suvozačkog sica, i ako taj kabel nije dobro učvršćen kod naglih pomicanja sica naprijed-nazad može doći do deaktiviranja air baga (Znači ukoliko je lampica na kontrolnoj tabli upaljena u slučaju sudara neće doći do aktiviranja air baga)But I'll try to carry off a little darkness on my back Till things're brighter I'm the man in black
Comment
-
Comment