AR 155 1.7TS grejanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jonicalfa
    CBC Veteran
    • 14.10.2007
    • 128
    • Sm.Palanka

AR 155 1.7TS grejanje

Pozdrav svima, elem imam radosnu vest, zalio sam se pre par meseci za 155-icu da me je covek odradio na CG table i ceko od maja 2006. pa sve do danas, odnosno juce nedelja 18.XI 2007. i dotero mi je , moja je. Elem ona je negde stojala malte ne 20-tak meseci nije vozena, nije to sad problem odradicu sve, nego nece da joj radi ni klima ni grejanje, milim da nije teremostat jer pokazuje temperaturu motora 80 -90 C a duva ali hladno, pomagajte sta da radim da negde nije nesto zapeklo ili je nesto sa el.instalacijom, nisam tero kod majstora, juce nedelja i ne zurim vozim i dalje 75TS i jos uvek tvrdim da je auto za 155, elem ovu cu morati da je dam na oglase registrovana je u 7mesecu ove godine, prva registracija, a carina je placena pre referenduma 19.V 2006. pa mi recite da li ova 155 spada u one pacenike pre referenduma. Pozdrav svima
    p.s. Nisam stigao jos da je slikam evo je od pre dok je bila stranac

• Lord_o21
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2006
    • 494
    • Novi Sad

Verovatno imas "vazdusni cep" u rashladnom sistemu sistemu. Probaj (sam il idi do majstora) da izluftiras rashladni sistem... Verovatno ce problem nestati. A klima sto ti ne radi, verovatno nema freona, zbog toliko stajanja i ko zna da li ga je i pre toga bilo... Eto ti pravci u kojima da razmisljas...

p.s. Doista lepa alfica... Uvek sam gajio tajna osecanja prema 155..
    ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• jonicalfa
      CBC Veteran
      • 14.10.2007
      • 128
      • Sm.Palanka

155 grejanje

Hvala, sad sam se cuo sa veterinarom, pojasnio mi je malo kako da sam odradim, mada cu morati da skoknem do njega da mi pomogne,

Comment

Working...
      X