Manjak rashladne technosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TRENTA TRE
    CBC Veteran
    • 27.05.2007
    • 167
    • Beograd Vozdovac

Ista je situacija i kod mene na 33-ojci.
    Svaki put kada menjam antifriz napunim do fula ali posle nekog vremena padne na nesto malo iznad minimuma i tako stoji.Takodje nigde nema curenja.Pretpostavljam da taj deo tecnosti izbaci kroz odusak na cepu od boce...ili mozda gresim?
    33 16v & Fiat G.P.

Comment

• Driver_GT
      CBC Senator XXL
      • 04.07.2007
      • 368
      • Beograd

Kada se menja rashladna tecnost, i treba tako da bude. Da u pocetku bude do vrha, odnosno na max, i posle par km-a, treba da padne, jer voda treba da udje u nedostupne delove gde se nabija pritiskom..
      Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

To se podrazumeva, mislili smo na nesto drugo...Ja recimo u jugu imam takav slican problem, kolko god da dosipam u onu posudu uvek padne na minimum i stoji tako...gde ode ne znam, sve sam proveravao i nigde ne curi...

Comment

• Driver_GT
          CBC Senator XXL
          • 04.07.2007
          • 368
          • Beograd

Pa mozda jednostavno ima neki iberlauf il tako nesto gde pusta vodu i drzi je na odredjenoj granici.. Nesto slicno kao kad prepunis rezervoar gorivom, pa ono iscuri..nemam pojma, lupam, al verovatno ima negde da visak iscuri..
          Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• bax76
            CBC Senator XXL
            • 07.11.2006
            • 605
            • BG

Na cepu ima ventil koji se otvara pod pritiskom, da li je moguce da se kroz taj ventil, ispusta deo tecnosti kao vodena para?

Comment

• veXon
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2006
              • 571
              • Beograd, Vozdovac

nije moguce

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Evo i ja da kazem,auto sam uzeo u martu ove godine,tecnost je bila na sredini izmedju min i max kad je auto hladan,a kad je vruc neznatno prema maximumu,i dan danas je situacija potpuno ista...
                Ipak,mislim da je normalno da ti je malo isparila tokom onih letnjih vrucina,tako da nema potrebe da brines...
                Originally posted by Sheta_Junior
                Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• veXon
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2006
                  • 571
                  • Beograd, Vozdovac

i ja mislim da brinete preterano! pa pricate o milimetrima, od minimuma do maximuma ima mozda 5-15mm... pa da vam auto gubi kap tecnosti verujte osetili bi ste... zato proveravajte redovno pa i nije katastrofa da se malo dolije za 6 meseci ako zafali...

Comment

• speedfreak968
                    CBC Senator
                    • 05.07.2005
                    • 211
                    • Beograd

mali update... skoro mesec dana kasnije, nivo je isti kao i kada sam doilo... znachi, sve OK...
                    156 2.5 V6 24v

Comment

Working...
                    X