Pri vecim obrtajima u punom gasu povremeno se na displayu upali upozorenje check engine sa onim znakom koji se nalazi na brzinomeru,,,ima li neko ideju sta bi to moglo da bude,, u pitanju je samo slucaj kad je auto u punom gasu i na vecim obrtaima,,,hvala unapred
alfa 156 2.4 jtd 2002
Collapse
X
-
Bojane, obrati paznju gde otvaras teme!!! Vec 3 poruke sam morao da spajam bez veze.
Comment
-
-
-
Otvorio si dve u Virusu koje sam spojio i prebacio gde im je mesto. Potrudi se da postujes u skladu sa koncepcijom foruma, sve ima svoje mesto
Comment
-
-
Re: pandurka sw
Originally posted by bojannljudi jel realno da je moja alfa 156 sw presla 174kkm
od svih pandurskih alfi koje su uvezene ja mislim da sam izabrao najocuvaniju
da je bila obična alfa rekao bi da je realna kilometraža. ali za pandurku nisam siguran. ako je radila u dve smene na auto stradi teško da je prešla samo toliko. mogao si da zapišeš broj šasije i da odeš u ovlašćeni servis i da pitaš na koliko je zabeležen zadnji servis.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
sad, ovlascen ili ne... svaka dijagnostika pokazuje upisan poslednji servis, na koliko je radjen...
mimo toga, malo bolji pretres vozila (u koji je i to ukljuceno) ne kosta mnogo, a puno znaci. preporuka: desha.
odlican dizel koji se nije gasio moze da predje i 300.000 a da je u boljem stanju od mnogih vozenih u lokalu "pali gasi po 10 puta dnevno" a presli su triput manje. tako da... ne bezi od njega i ako pokaze mnogo vise predjenih km ako je utegnut i zdrav..
Comment
-
-
i kod mene gepek prazan nema nista od opreme ,, pa mamu im pandursku sta ih je kostalo da ostave rezervni tocak,, al su cigani gori od nas,, u mojoj knjizici je pisalo da u od 2002 do 2004 decembar uradili poslednji servis na 180kkm,, to je ludilo a sta su posle radili sa autom boga pitaj,,ko zna, ja bio kod majstora i kaze mi imas srece sad je zamenjen alternator alnaser i komplet kvacilo,, tako da sam u neku ruku miran,, moram da menjam gumice na stangli i lezaj i sponu
oko 10.000 din sve zajedno,,nije strasno,, nisi mi rekao koliko si platio
mene je izasla 5700e olus 150e ulaganje ,,potrosnja neverovatnih 6.4 u gradu
Comment
-
Comment