Da li neko zna koliko kosta ona sa 4 zice i gde moze da se nadje,treba mi za 145 1.4TS,ili preporucite nesto bolje...
lambda sonda
Collapse
X
-
lambda sonda
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!Tags: None
-
-
pozovi M radi ubistva, pardon, sonde
P.S. ako postoji bolja, ne zelim da znam za njuNGK je zakon.
.
-
-
kolko para te izasla NGK? jel sa tri ili cetiri zice?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Ne nadjoh NGK,imaju neke Met & Doria i to univerzalna ili sa dzekom.
Ova univerzalna je 3.800, a sa dzekom je 4.800.Kod ove univerzalne dobijes i neke buksne, pa moras da petljas po zicama.
Isto imaju univerzalne,od belgijskog nekog proizvodjaca i kostaju 2.700.
Najradije bih uzeo sa originalnim dzekom,ne znam kakva je hermeticnost zica koje su prespajane.
Comment
-
-
Uf,uf,uf...kineske sonde po ceni vecoj od originalne NGK. Kako "ne nadjoh NGK"...sta ja ovde predstavljam
Taj originalan dzek ces platiti kao 3 sonde. Uzmi tvoj stari dzek sa sonde pa ces imati originalan dzek.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
@ M-power Eto sada si prodao vec 2 sonde...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
A taman sam mislio da dam tvoju a ti da cekas sa sijalickama
Stvarno ove nedelje samo sonde...neka neka...potrosnja je bitan faktorTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Originally posted by M-powerTaj originalan dzek ces platiti kao 3 sonde. Uzmi tvoj stari dzek sa sonde pa ces imati originalan dzek.
Pretpostavljam da i ta NGK univerzalna sonda ima istu kolor šemu žica, mislim pitam zbog toga, da ne spojim pogrešne žice,jer logično je da svaka ima svoju namenu.
Nikad ovo nisam radio pa moram da pitam...
Comment
-
-
Upravo tako...boju na boju. Dobijes spajalice, gumice i termobuzire, nema nikakve vlage. Samo cviknes tvoj stari dzek sa ne ispravne sonde i povezes na njega i imas sondu sa dzekomTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment