145 kabrio
Collapse
X
-
A lepo je trebalo da odes i skeniras glavu kad su ti ljudi savetovaliOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
Naravno sve ideje su dobrodosle, kao i ono najbitniije kolko ovo moze da kosta sa sve izvlacenjem uterane leve strane auta i da li se isplati uopste raditi tako nesto ili da se auto proda se neke sitne novce ovakav kakav je...
Drugar mi je farbar tako da ta stavka nece mnogo da boli...
Comment
-
-
to koliko je jak auto ces se sam uveriti kada podignes jednu stranu na dizalicu, pitanje je koja vrata mozes da otvoris i kako! luftovi vise nemaju blage veze... a mogu da zamislim jos kad bi otfikario krov... sva bi se uvila...
tako da...
Comment
-
-
Hmm od gepeka ... Ja kad sam svoju dizao u nekoliko nawrata nisam mogao da zatvorim ni jedna vrata koja bi otvorio.... ali na dosta auta je to tako.. BTW alfa ima bolje uzduzno nego poprecno ojacanje kako sam ja vidio.. pravo slabo djeluje prednji most .... Sretno sa projektom ako se odlucis da to radis..
Comment
-
Comment