Delta 1.6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Nihilus
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 417
    • Srbija, Paracin

Delta 1.6

Zamimaju me iskustva sa Lanciom Deltom 96g. 1.6. Kakvi su motori, najčešći kvarovi, servisi, mogućnost nabavke delova, kakav je trap i sve ostalo . Pošto mi je hića za auto, što pre odgovori to bolje .
    Do not underestimate the power of the Dark Side
  • bolenbgd
    CBC Član
    • 23.11.2007
    • 60
    • stilo jtd kaaaravela

ne znam kakvog je kvaliteta ili da li se kvari vise ili manje ali to je jedan 0d najlepsih automobila za mene
    >>DAHAR<<
    "Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"

Comment

• Lord_o21
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2006
      • 494
      • Novi Sad

Delta je otprilike luksuzni Bravo. Jako puno delova pase od Brava, jednako je povoljan za odrzavanje kao i vecina fiata tog doba. Pouzdan auto i ja licno znam 2-3 ljudi sto ga voze i prezadovoljni su sa njim...
      ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

jesi nasao da kupis ili ? ako kupujes i mislis na onog iz KG, sa koznim sedistima, BEZI STO DALJE ! krs teski ..

ja sam gledao jesenas i tako neki jeftiniji auto a da je kvalitetan, 1.6 sam taj gledao, 2komada 1.8 i bolji je mnogo izbor 1.8 na plin .. a sad vecina su u onako ok stanju, ali nije to to. Majstori su mi svi pljuvali Lanciu da bezim sto dalje, pogotovo te starije, nego kao Delta je ok auto ali voli majstora kao druga ..

sto se izgleda tice meni je auto prelep fenomenalna linija.

Comment

• Stilo Abarth
          CBC Veteran
          • 24.04.2007
          • 134
          • NS

Ja sam imao Deltu HPE 1.6 96' god. pre jedno 3 godine. Postoje dve varijane 1.6 motora u delti sa 90ks i 103ks. Motor je isti kao u bravu i otporan je do 00. Obavezno trazi HPE verziju posto je mnogo lepsa od obicne. Od kvarova sam imao sledece: riknula 4. brzina i presto da radi brzinomer pa sam promeno ceo menjac, lamda sonda, pumpa goriva i jos neke sitnice. Kod promene zubcastog postoji problem ako je motor od 90ks je svi majstori imaju alat za 1.6 103ks gde su drugi uglovi ventila. Inace celo vesanje je isto kao kod brava. Auto je generalno ok i pouzdan.

Comment

• Darth Nihilus
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2005
            • 417
            • Srbija, Paracin

Model je sa 5 vrata i sa motorom od 103ks. Kaži mi , gde si našao delove? Cena? Kakvi su joj trapovi? Ovde su putevi katastrofalni, udarnih rupa koliko hoćeš . Kakva je situacija sa zadnjim trapom, jel mogu da se menjaju selen blokovi ili se manja sve komplet? Puko sam grdne pare na Alfin trap!

Comment

• Stilo Abarth
              CBC Veteran
              • 24.04.2007
              • 134
              • NS

Delova ima gde hoces, ko sto rekoh sve je isto ko za bravo. Prednje viljuske idu zajedno sa selen blokovim, a za nazad pojma nemam verovatno mogu samo seleni. Ja sam prvo imao standardne 185 14 gume pa sam posle stavio 195/50/15 (leze joj odlicno) i posle par hiljada su prolupali krajevi balans stangle.

Comment

• NOVITEC
                CBC Član
                • 27.11.2007
                • 31
                • Beograd

ja imam deltu 97 1.8 16v HPE,imam je 2 godine nisam imao nikakvih problema...delovi su otprilike kao i za brava npr. viljuske su skuplje oko 500 din od bravovih zato sto su duze 2 cm al nosi ih bravo hgt tako da delova ima koliko oces i nisu skupi...ja bi moju prodavao pa ako te zanima javi se na pm...1.8 16v 136 ks,eibah,crno siva koza,abs,klima,alu felne nove gume...

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

e to je ekstra model, 1.8 i vozis se ko covek ! stavis plin i ne razmisljas

Comment

• lukag
                    CBC Član
                    • 21.12.2007
                    • 23
                    • Beograd

generalno je tip motora ok sto se tice lancije prvu sam uvezao 98 sa tim slabijim motorom i bila je za to vreme ekstra auto prodao sam je i dan danas se vozi i dalje je u ekstra stanju sada vozim 1.9 td 98 god u fulu uvezao sam je 2000 stvarno sam prezadovoljan inace imam tri u delovima sve je fiat sem limarije stakla se kombiniju sa tipom itd trap komplet tipo-tempra napred bravo brava pozadi dedra vrata enterijer itd sve u svemu ako je u dobrom stanju uzmi neces pogresiti ima par dobrih da se prodaje a ima i teskih krseva sad su mi dve 1.8 8v u servisu radim im motore otkinute su od zivota zapustene ishabane tako obrati paznju i kupuj

Comment

• Darth Nihilus
                      CBC Senator XXL
                      • 13.04.2005
                      • 417
                      • Srbija, Paracin

Definitivno, pored Alfe, gledam i Deltu. Koje su te dobre koje se prodaju? Ova od Novitec-a mi izgleda opasno !

Comment

Working...
                      X