Multiproblem 145..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • t92rrq
    CBC Početnik
    • 23.06.2007
    • 3
    • Sarajevo

Multiproblem 145..

Prvo veliki pozdrav za sve zarazene ovim predivnim virusom...
    Imao sam milion nekih obaveza oko faxa zivota itd... Pa se moja 145tica pocela malo zaliti na zapostavljenost....
    -Prvi problem koji imam je to sto mi curi ulje na unutrasnjem cilindru kvacila, i sve mi je masno pod nogama.. dali mi mozete reci koliko to kosta i dali moze prouzrokovati neke vece probleme ako ne saniram na vrijeme..
    -Drugo sto me zabrinjava je to sto kad krecem iz mjesta osjetim kao neku vibru u tockovima .. kao da poskakuje nekako.. A poceo je da ispusta neku vibraciju pri saltanju u manju brzinu... takodje iz mjenjaca se cuje zujanje u 1 2 i malo u 3 brzini kao autic na daljinski ... rikverc odavno opasno melje.. sta mi je ciniti...
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Boxer?

Prva stavka ti je oko 2500dinara + ruke za zamenu, menjaj podhitno jer je ulje za kocnice/kvacilo jako agresivno i ostecuje boju te izaziva koroziju!

Druga stavka je nazalost skuplja, to sto trese/vibrira je najverovatnije korpa...

A za zujanje i meljanje menjaca ne znam sta da ti kazem, ako vec budes skidao menjac radi zamene kvacila onda se mora otvoriti pa videti sta je osteceno...Pre svega proveri nivo ulja u menjacu i probaj da ga zamenis nekim kvalitetnijim!

Comment

• t92rrq
      CBC Početnik
      • 23.06.2007
      • 3
      • Sarajevo

Sorry.. zaboravio sam reci sta vozim.. u pitanju je AR 145 Boxer 1.6 .... i volim je oraspolozio si me sa tom cifrom.. mislio sam da ce taj cilindar mnogo skuplji da bude.. a menjac bi mogao da me oznoji malo vise...

Comment

Working...
      X