Do sada nisam pratio pomnije Fiatovu noviju produkciju,otprilike kad je izasao prvi Tipo tad sam prestao da se zanimam zafiat jer se vise nije gadjao sa mojom zastavom.Znam da je izasao motor od 1000ccm i da se zvao Fire.Nedavno sam citao nesto o fiat Bravo 1.2 16v gde su spominjali da se taj motor zove little fire.Ume li neko da mi kaze koji su to Fire motori i sta im je zajednicko.Hvala.
FIRE MOTOR
Collapse
X
-
Zahvaljujem.Kao sto sam i mislio.Sve ono provereno napraviti sto jeftinije a onda se poigrati sa napajanjem.Jbg ispada da fiat nije nista promenio u konstrukciji motora,samo druga napajanja i teraj dalje.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by bolenbgdsto nesto menjati ako valja , treba ga samo usavrsavatiI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by Stilo AbarthNemoj da mi dirate FIRE motoreko bre mekan i porozan
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by Stilo AbarthA sta se desi kad kobasičari stave žabarski motor u npr. opela ?I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by bokijaOtprilike ovako Zastava 0,1-Fiat 0.01 i svabure 0,001.To je ono sto kolje zabare a ne principi masinogradnje.
Comment
-
-
Originally posted by KennoOriginally posted by bokijaOtprilike ovako Zastava 0,1-Fiat 0.01 i svabure 0,001.To je ono sto kolje zabare a ne principi masinogradnje.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by Stilo AbarthI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
Comment