Pozdrav svima na forumu! Imam jedan problem,pa ako neko moze da mi pomogne?! Desava se da pri naglom davanju gasa, uglavnom na usponima, pali lampicu 'engine fault'. To traje sekund-dve,pa se onda ugasi. Da li neko zna sta moze da bude? u pitanju je Stilo JTD
Fiat stilo
Collapse
X
-
za malo ne napisah svijecice, dobro pa zapazih ovo JTD... slican problem sam i ja imao na svom autu benzin 1.8, u pitanju su bile svijece...
sada, sta moze da bude, moze sigurno mali milion stvari. teraj majstoru koji zna posao... ja ovako po prici sumnjam na protokomer ili nest ok s lambda.sondama nije..Opet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
http://www.tuningshop.ba/
-
-
Isao sam u dva-tri servisa i nista kao nisu nasli. Proveravali su i u toku voznje neke parametre i sve je ok,ali po vrednostima istih, kao da ima problema sa kolicinom dovedenog goriva. Menjao sam neki maf senzor(vec dva puta) ali nista. Neko mi je rekao da proverim senzor visokog pritiska,on je valjda na turbini, pa cemo videti! Da li mozda turbina moze da bude problem,ako je prljava ili vec sta,ali po djagnostici ona je u redu?!
Comment
-
-
stilo
imao sam stila 1.6 16v,i sllican problem.posetio 3 ovlastena servisa i prodavca ,kupio-promenuo senzor pritiska vazduha i- nista;dok nisam otisao u auto centar ninic,MIRIJEVO,vlasnik-CRNI je resio problem za 1h,otprilike napon na lambda sondi nije bio ok -50eura;acninic@eunet.yu,0113423351,stvarno su profesionalci
Comment
-
Comment