Fiat Bravo HGT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • midevcom
    CBC Član
    • 24.03.2008
    • 23
    • Milano-Bg

cao,odlican auto odlican motor....
    sto se tice kvarova na motoru budi siguran da ih skoro i nema sem ako naravno ga pre tebe nije vozio neki tuning fanatik....
    ja imam isti taj motor samo turbo i sto se tice kajseva tacno je da se mora da vadi motor da bi se promenili(po fijatovom upustvu) ali ima mnogih majstora koji su se vec izvestili u menjanju i bez vadjenja motora vec ga samo blago podizu da bi dobili prostor za ruke...
    naravno i desni tocak mora da se skida...
    kad budes menjao obrati paznju da ti zamene sve kajseve i sve jastucice(ne znam kako se zovu kod nas,izvini zaboravio sam dugo vec nisam najbolji po pitanju strucnih reci u srpskom jeziku) jer su vrlo bitni i kod nas ih nerado menjaju a uracunavaju u cenu...
    pozdrav

Comment

• dusman13
      CBC Član
      • 24.07.2007
      • 81
      • Beograd

E super vidim da si iz Milana reci mi molim te kako su se pokazali u Italiji ovi motori 1.2 16V koji ja imam, bas me interesuje kako se tamo pokazao.
      Pozz
      Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• midevcom
        CBC Član
        • 24.03.2008
        • 23
        • Milano-Bg

Originally posted by dusman13
        E super vidim da si iz Milana reci mi molim te kako su se pokazali u Italiji ovi motori 1.2 16V koji ja imam, bas me interesuje kako se tamo pokazao.
        Pozz
        cao,sto se tice tog motora sve najlepse,imao ga je moj drug u puntu tj verziju 1,2 16v 80 ks euro 3(mislim da je i tvoj euro 2 82-85 ks).
        zivahan,nema kvarova,mali potrosac
        ja sam bio zapanjen kad sam ga vozio prvi put jos 2003 god(naravno auto je bio nov)
        ako hoces mogu se raspitati vise oko tog motora,ali ja sam cuo samo reci hvale,cak sta vise bolje je ocenjen nego slican iz wv,renaulta i pezoa.tako da budi miran i spokojno spavaj

Comment

• akovach
          CBC Početnik
          • 02.03.2007
          • 3
          • Cacak

HGT

da malo osvezim temu sa ovom makinom...

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Dobar HGT
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• dusman13
              CBC Član
              • 24.07.2007
              • 81
              • Beograd

Ecao,sto se tice tog motora sve najlepse,imao ga je moj drug u puntu tj verziju 1,2 16v 80 ks euro 3(mislim da je i tvoj euro 2 82-85 ks).
              ja sam bio zapanjen kad sam ga vozio prvi put jos 2003 god(naravno auto je bio nov)
              ako hoces mogu se raspitati vise oko tog motora,ali ja sam cuo samo reci hvale,cak sta vise bolje je ocenjen nego slican iz wv,renaulta i pezoa.tako da budi miran i spokojno spavaj
              E ali moj je euro3 jer drugacije nebi moga biti uvezen, i ovaj je ko "nov" vozila ga riba u Italiji mislim da je iz Padove nisam siguran mogu da pogledam mada to uopste nije bitno, ajde ako mozes raspitaj se oko motora sta je specificno za njega e i ja svima pricam da mali ume da povuce a niko mi ne veruje pogotovu ovi sa VW, he, he bas sam juce nekog Golfa 3 ostavio iza sebe da mi glda u d*pe, sacekam ga na semaforu pitam koja masina on kaze 1.6B, pita on mene ja kazem 1.2 lik mi ne veruje mi stanemo sa strane ja mu pokazem saobracajnu i atest za plin , e covek hteo da se samo ubije, pa sta vozi nije ni cudo

Poruku izmenio: Lord_o21

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

boljka 1.2 je kao svaki bravo letva volana, pumpa za gorivo, elektronika, sto se trapova tice tu je dobar skroz, drzaci motora nisu kriticni kao kod hgta, ostalo nemas brige i da na 1.2 su dizne osetljivije na nase gorivo, i malo malo pa ciscenje

Comment

• dusman13
                  CBC Član
                  • 24.07.2007
                  • 81
                  • Beograd

Sta ti to malo, malo koliko km mislis?E a ja nemam nijednu od tih boljki posto znam da si ranije imao isti auto jer si ti oboljevao od toga ili ne?

Comment

• Lord_o21
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2006
                    • 494
                    • Novi Sad

Ecao,sto se tice tog motora sve najlepse,imao ga je moj drug u puntu tj verziju 1,2 16v 80 ks euro 3(mislim da je i tvoj euro 2 82-85 ks).
                    E ali moj je euro3 jer drugacije nebi moga biti uvezen, i ovaj je ko "nov" vozila ga riba u Italiji mislim da je iz Padove nisam siguran mogu da pogledam mada to uopste nije bitno, ajde ako mozes raspitaj se oko motora sta je specificno za njega e i ja svima pricam da mali ume da povuce a niko mi ne veruje pogotovu ovi sa VW, he, he bas sam juce nekog Golfa 3 ostavio iza sebe da mi glda u d*pe, sacekam ga na semaforu pitam koja masina on kaze 1.6B, pita on mene ja kazem 1.2 lik mi ne veruje mi stanemo sa strane ja mu pokazem saobracajnu i atest za plin , e covek hteo da se samo ubije, pa sta vozi nije ni cudo

ja taj 1.6 b cetkam sa 1.1 8v... tako da
                    ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• dusman13
                      CBC Član
                      • 24.07.2007
                      • 81
                      • Beograd

He, he pa to ti pricam E da citaju to ovi sa VWCS a mozda i citaju ali ne smeju da se jave

Comment

• mane
                        CBC Član
                        • 22.02.2008
                        • 22
                        • beograd

Originally posted by midevcom
                        cao,odlican auto odlican motor....
                        sto se tice kvarova na motoru budi siguran da ih skoro i nema sem ako naravno ga pre tebe nije vozio neki tuning fanatik....
                        ja imam isti taj motor samo turbo i sto se tice kajseva tacno je da se mora da vadi motor da bi se promenili(po fijatovom upustvu) ali ima mnogih majstora koji su se vec izvestili u menjanju i bez vadjenja motora vec ga samo blago podizu da bi dobili prostor za ruke...
                        naravno i desni tocak mora da se skida...
                        kad budes menjao obrati paznju da ti zamene sve kajseve i sve jastucice(ne znam kako se zovu kod nas,izvini zaboravio sam dugo vec nisam najbolji po pitanju strucnih reci u srpskom jeziku) jer su vrlo bitni i kod nas ih nerado menjaju a uracunavaju u cenu...
                        pozdrav
                        Hvala puno na savetima...ali su kaisevi zamenjeni pre 14000km tako da se nadam zameni tek za dve godine

Originally posted by bokija
                        Originally posted by predrag&marea
                        ubicu se od muke....svo vreme cekam nekog od kolega sa petakom da ricamo i sad kad me nema covek se pojavio..........uzas
                        Kaze da ce da turi turbinu u gepek ako treba samo da te osveti.Inace propustio si i ljude sa Zastavama,bas su bili OK.
                        Ma, ima da produzim masku.... i izbacim hladnjak po metra ispred kola da bi dobio mesta za dve turbine, ima ga napravim ko maserati biturbo....

Originally posted by akovach
                        da malo osvezim temu sa ovom makinom...
                        extra prevoz...

Sta ti to malo, malo koliko km mislis?E a ja nemam nijednu od tih boljki posto znam da si ranije imao isti auto jer si ti oboljevao od toga ili ne?
                        i bre dushane zeznu mi temu ...

Poruku izmenio: Lord_o21
                        ...kada dobro razmislim, tesko mi je da se shvatim....

Comment

• dusman13
                          CBC Član
                          • 24.07.2007
                          • 81
                          • Beograd

Sorry, necu vise
                          Pozz

Comment

• mane
                            CBC Član
                            • 22.02.2008
                            • 22
                            • beograd

Sorry, necu vise
                            Pozz
                            Opusteno...
                            ...kada dobro razmislim, tesko mi je da se shvatim....

Comment

• dusman13
                              CBC Član
                              • 24.07.2007
                              • 81
                              • Beograd

Ne citiraj post iznad, sala

Comment

• Lord_o21
                                CBC Senator XXL
                                • 29.04.2006
                                • 494
                                • Novi Sad

Mane, 2. ovaj put javna opomena!
                                pravilnik ponasanja se nalazi :
                                ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

Working...
                                X