Ne znam šta bi reka. Kad vidim cijenu (oko 17.000 € u HR) mislim da je previše za osnovni model, koji sigurno neće izgledat kao onaj na slikama. Nije mi još skroz legao, a ženi JE, i već ga planira u garaži. Ja bi rađe 147 FL.
Ni ja nisam skontao sta fali, ali ako malo bolje pogledas videces iza vrata da postoje jos jedna mala vrata ......... meni izgleda kao ono resenje kod rx8.....
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Bezveze mi je ovaj Mi.To. Svakako bih pre uzeo Grande Punta u toj klasi. I da ostane €€€ da se napuca zverski. Zadnji deo i nije loš, ali mnogo liči na Bravo, što je i jedina svetla tačka.
Možda je zbog ugla http://www.postimage.org/image.php?vqiWRji , ali nije to to.
Ja ne znam sto su se svi zalepili brava i punta kad je ovaj auto radjen da podseca na 8c model
sami dizajneri su tako odradili jedan intervju, i slazem se kad se auto odgleda kamerom iz svih uglova, na slikama je zbunjujuce
navici cemo se vrlo brzo, cekajte da se pojavi na ulici, videcete...
*ja bih (na prvu loptu) otpustio dizajnera kome je ovaj prednji deo O.K. ozbiljno. sem farova (stavite nesto preko njih i zaboravite kako izgledaju) - auto je sjajan.
Comment