Auto je iz profila :kadr Mislim da se vecina nas slaze za farove. Ali, kao sto kaze dekideki, cekajte da se pojavi na ulici nene
Alfa Mi.To - zvanicne slike
Collapse
X
-
Originally posted by bojanTIPhotoshop!koji si ti kralj!Svaka slika koja se postavi je za tebe photoshop
Ja sam postavio sliku iz fabrike,na kojoj se vidi skoljka na traci od mita i ti si odmah napisao Photoshop
Meni se dopada...izgleda sa tim vratancima zanimljivo....to ce verovatno da bude konkurencija klabmen miniju...Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Ovo sto sam postavio jeste Photoshop ali znamo da u zadnje vrijeme Photoshop prerade oznacavaju izlazak modela u bliskoj buducnostiwww.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Ja sam se prvo obradovala što je izašao nov model, i ime mi je baš ok. Vidim da se dosta komentariše kako je prilično ženski auto. Govoreći iz ženskog ugla, ja volim kad alfe izgledaju opako, bude asocijaciju na ajkule i slično. Ovaj model me je dosta razočarao, više bih volela da su mi.to osmislili kao 159.ku u malom. Ali , šta je tu je, nadajmo se da kada se pojavi na ulicama neće toliko jadno asocirati na mikru - stvarno tužno kakvi su farovi.
Comment
-
-
Pa ona prva slika je bila rendering i na to sam ustvari mislio kad sam tada rekao, a sve u nadi da ce izgledati bolje na finisu!
A ova druga sada zaista jeste obrada te prve, samo produzena i iskopirana linija vrata!
Ako gresim, onda ce ovo da bude jos jedna smesna kreacija koja nije u duhu Alfe, kao sto mi je debilan i onaj Mini karavan...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Ma naravno da je photoshop..nego mi smesno ,sto se ti odmah javis i samo napises ,,ma photoshop"!
Ovo ne da nije u alfinom duhu,nego strasno!Meni se samo dopada kako je to ispalo..ali nikako nebi voleo da i bude u serijskoj proizvodnji...Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
Comment