Alfa Mi.To - zvanicne slike

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Ne znam...
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• mitrowsky
      CBC Član
      • 22.12.2006
      • 74
      • N.BGD. blok 38

Za tu neku Punto klasu nije loše. Nudi stil i dizajn najviše klase. A koliko vidim i kvalitet enterijera je odličan, doduše na slikama je neka FULL koža klima verzija.
      Mene više zanima šta spremaju u Golf klasi, tj. šta menja "već vremešnu 147".
      Алфа... и то црвена!

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Sedista su kao i uvek perfekcija i perverzija, volan i cajgeri takodje, ali ova centralna konzola... Osim kruznih otvora za ventilaciju koji su skoro pa i zastitni znak, istina ovde malo jeftini, centralna konzola je kao da gledam novu Corsu.
        Verovatno ce sve to uzivo izgledati onako kako treba da izgleda, jer sada izgleda poprilicno mediokritetno. Deluje mi nezavrseno i nekonkretno, sto nikada nije bio slucaj ranije.
        Novi Bravo je unutra mnogo konkretniji i prepoznatljiviji, sa jasnim i izrazenim linijama, ceo kokpit je okrenut na levo, dok ovde to nije slucaj!

In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• stefan123
          CBC Senator
          • 30.06.2007
          • 272
          • Podgorica

Mislim da ce ovo uzivo da izgleda strasno dobro....pogotovo ako uporedjujemo s klasom u koju spada ova Alfa....

Ali sve je dalje i dalje od Alfe nazalost 'ebem ti modernizaciju....
          www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
          Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• Driver_GT
            CBC Senator XXL
            • 04.07.2007
            • 368
            • Beograd

Sad mi se vise UOPSTE ne svidja...veliko razocarenje.....

Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

Totalni promasaj Odvratni farovi, prebudzeni blatobrani...Al ajde da sacekamo da je vidimo uzivo.
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• ana156
                CBC Član
                • 18.12.2007
                • 53
                • beograd

Enterijer mi je prihvatljiv, mada ja volim kad je kokpit jasno izdvojen, i mislim da je menjač mogao da bude mnogo interesantniji.

Sve u svemu, ko što rekoh i ranije, farovi ubiše svaku motivaciju. Nadam se da je sve bolje uživo.

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Citam malo komentare u svetu, svi su nesto odusevljeni, a zapravo je to po inerciji kad se pojavi Alfa. Ovo nije ni osrednje, cak je malo i ruzno, potpuni promasaj! Ogromni rubovi kao da je Buba , a tockovi mali, ovi okviri farova, sami farovi, ne znam sta je gore...
                  Trebalo je da se zove ARNA!

Comment

• bigfoot
                    CBC Senator
                    • 13.04.2005
                    • 224
                    • Lower Hutt, New Zealand

Joj sto izgleda ocajno spolja, pa ko da su je pravili neki koreanci . Kao sto je vecina ljudi reklo dizajn enterijer moze da prodje, iako je velika kopija Punta/Brava, ali ocekivao sam mnogo vise od dizajna samog automobila. Jer je prvenstveno namenjen mladima, kao ulazni model jer nemaju mnogo para, ali dizajn ko da je za penzionere. Samo daj Boze da ide mnogo bolje nego sto izgleda, za male pare, pa da i joj oprostimo.
                    “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• stefan123
                      CBC Senator
                      • 30.06.2007
                      • 272
                      • Podgorica

razocarenje veliko.....
                      www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
                      Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• igorkrnic
                        CBC Senator XXL
                        • 02.12.2007
                        • 572
                        • Kikinda

Alfa je prelepa samo je veliko osvezenje, a mi srbi nismo navikli na promene, jelte, no aj svako ima svoj ukus, meni je bas cakana, mogu misliti uzivo

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Auto kao auto je skroz ok, izgleda fino, unutra je ok, ali bi mu vise pristajalo da je nova Lancia.

Comment

• Sasha
                            CBC Senator XXL
                            • 04.10.2004
                            • 4126
                            • Novi Sad

Ovo nema veze sa Alfom, totalno promasen dizajn. Mozda dobro prodje na trzistu ali je zesci bastard.
                            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• *IvanT*
                              CBC Senator XXL
                              • 30.01.2005
                              • 3234
                              • Srbija, Beograd, Kara

Prva Alfa u zadnjih 20-ak godina koja je baš odvratna. Nije čak ni simpatična. Na ovoj fotki izgleda kao Grande Punto kojem je neko nakalemio nos od Nissan Micre. Užas, neverujem da je Alfa ovo napravila.
                              http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

ja bih se ipak drzao zvanicnih slika. to je slikano maksimalno profesionalno. amaterski snimci s druge strane su katastrofa i sirokougano socivo je potpuno izoblicilo i zadnji deo koji je inace savrsen.

1. besan sam sto su nas sve napravili ******ma sto se tice imena. prvi put u istoriji pitali su Alfiste pa se predomislili.
                                2. ljut sam sto su dali odresene ruke dizajneru 100% i usvojili bez ikakvih izmena resenje prednjeg dela za koje smo svi mislili da je samo jedan od ranih losih pokusaja koji ce svakako biti odbacen.

*nek pozivi stabilno vreme, imacu je jednog dana
                                .

Comment

Working...
                                X