Brate al bela GTA razvaljuje!! Ako makar priblizno bude tako izgledala ima da editujem prethodnu poruku. Jer ovo zaista otkida kako je dobro "photoshopirana"
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Kakva bre ekologija, na jednom motoru kologija, a na druga dva nije?!
Pre bih rekao dezinformacija, ako i ovaj photoshop...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Ovaj 1.4 sa 78 ks je pomalo sumnjiv... Nikada se nije islo u nazad, a ne vidim zasto bi taj motor sada davao nepunih 80 ks, a u 145 celih 103...
Zato sto manje trosi, a i duze ce da traje tako "rasterecen" motor, pa ce moci da se kurche kako su ushili penzionerskog golfa, tako sto su napravili penzionersku Alfu
Razumljivo sa ekonomske strane, ali i tuzno
A i taj turbo motor, hmmmm... Ni malo nisam impresioniran izborom motora, ali se nadam da gresim... vreme ce pokazati.
Sto se dizajna tiche, ubedjen sam da je pun pogodak!!! Nova i futuristicka linija koja ipak koketira sa klasikom, sa eelementima 60-ih godina, kojoj treba malo vremena da je "uhvati oko", ali... duuugggooo ce ovo biti in i top linija i ovaj auto jako dugo nece estetski zastareti. Trenutno je nesto ispred svog vremena, ali... siguran sam da je pun pogodak.
Ova najslabija varijanta postoji i namenjena je pocetnicima u voznji jer je to ciljna grupa gde je do sada Alfa lose stajala zbog "opasnog i ekskluzivnog" imidza pa su je mnogi zaobilazili kao prvi auto, kao i zbog skupog osiguranja koje je odbijalo siromasnije i pocetnike.
Jedino sto mi se ne svidja su motori, Fiat grupacija isto kao da je zaboravila kako fin motor napravit. Iako ima KS, dizel 120, benzin 155, masina ne odusevljava, nekakva je umrtvljena. Mjenjac je dobar, dozvoljava brza saltanja, ovjes krut. Novost je DNA dugme, nalazi se dole kod mjenjaca, koje ima tri moda podesavanja. Normal - normalni, Dynamic - sportski i all weather, ime sve samo govori. Ja sam najcesce u Dynamic vozio, jer tad je asistencija elektronike minimalna, odziv na gas najbrzi, volan se ukruti i slicno tome. Autic je i dosta tih, osim motora, koji brunda pri visim obrtajima. Prostora dosta, a uzivo, auto izgleda mnogo bolje nego na slikama. Meni su ovi prosireni blatobrani na slikama bili odvratni, al uzivo lijepo djeluju. Ako nesto jos nekoga interesuje nek pita...
sve sem umrtvljenih motora smo ocekivali, pogotovo da izgleda mnogo bolje uzivo!!!
a i sto se tice motora... ekologija je neumoljiva ni to ne treba da nas cudi.
to se najlakse dA poboljsati
kazem ja sve vreme, dok ga ne vidimo - da ne trosimo reci!
*odakle ti Mi.To, ciji je, daj malo vise tih informacija...
Bila je prezentacija i prvo predstavljanje novinarima pre nekoliko dana, otud i prvi utisci...
Prvi utisci, onako generalno i bez ozbiljnijeg testiranja su da je auto lak za voznju, interasantno uradjen unutra, da je motor od 155ks izvanredan (to smo znali iz Abarth Punta), ali da je auto pun suvisnih elektronskih gadget-a. Osecaj na volanu je los zbog elektronskog serva koji je potpuno otudjen od desavanja na putu. DNA sistem je bespotreban za auto tih perfomansi. Od pozitivnih novotarija tu su Q2 diferencijal i komplikovan sistem zadnjeg ogibljenja sa coil over amortizerima koji je ok, ali videcemo koliko ce da kosta u eksploataciji.
Rezime za pocetak je da je auto odlican, ali opterecen bespotrebnim fenserajem koji ce mozda da upali kod kupaca koji ne znaju da razdvoje sustinu od sminke.
starac vujadin meni se DNA svidja i najsportskiji mod, bez toga bi se trazila "srednja vrijednost" izmedju Normal i Dynamic, koja bi garant bila losija od Dynamic moda.
stefan123 ja sam vozao ovog dizela od 120 KS (nekih 60-ak km) i pravo je ljen, no ovi sto su probali benzinca, rekose mi da isto ne impresionira. Kako sam osjetio moc tog motora u novom Fiat Bravu, nije mi tesko povjerovati u to. Mislim kad se ova masina iz Brava usporedi sa 1.6 Turbakom u Peugeotu 308, razlika je dirasticna, i u odzivu na gas i u tome kako auti vuku. Rekao bi covjek po osjecaju da je Peugeot jaci bar 30 KS.
Uglavnom MiTo u pocetku dolazi sa 3 motora, osnovni 1.4 MPI sa 78 KS - taj garant ne ide s mjesta, ovaj dizel koji je isto poljen i taj najjaci benzinac sa 155 KS - za koji nisam siguran da je ljen, al nisam ni optimistican po dosadasnjem druzenju sa tim motorom u drugom autu. Mozda uskoro provozam i MiTo sa tim benzinskim TB motorom, pa ak bude dojam drugaciji, javljam...
Comment