Na koliko se menja i koliko košta vodena pumpa?
1.9 JTD
Collapse
X
-
Pitaj Deshu. Samo mu reci da ti zatvori gepek kad bude podizao auto na stubnu. (malo sarkazma nije na odmet)
Menja se kad prop_sha, znaci skoro nikad. Inace kosta od 30-110eur, u zavisnosti od toga gde i koju kupis. Naravno nova. Jedini problem je sto se skida zupcasti, pa ti ne gine bar 50 eur Deshi da ti uzupchi motor, a mogao bi usput i novi zupcasti, a zasto ne i ceo veliki servis...
-
-
U sushtini vodena pumpa bi trebala da se menja kada se radi veliki servis, ako zupchasti tera vodenu pumpu.
Deshava se da zariba, pa onda oljushti zupchasti kaish koji pukne i.... ostatak priche znate
Btw sve mi je zanimljivije da chitam razne komentare za Deshu
Moracu i ja da oteram auto kod njega, chisto da vidim kakav je lik.
Pretpostavljam da cu posle toga morati baciti auto, jer je preshao chak 120.000 i treba da se ulozhi oko 10k € u njegaObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Originally posted by PlayerU sushtini vodena pumpa bi trebala da se menja kada se radi veliki servis, ako zupchasti tera vodenu pumpu.
Deshava se da zariba, pa onda oljushti zupchasti kaish koji pukne i.... ostatak priche znate
Ne ide to bas tako lako...
Btw sve mi je zanimljivije da chitam razne komentare za Deshu
Moracu i ja da oteram auto kod njega, chisto da vidim kakav je lik.
Pretpostavljam da cu posle toga morati baciti auto, jer je preshao chak 120.000 i treba da se ulozhi oko 10k € u njega
Ma da, velika doza rezerve prema svakom majstoru nije na odmet!
Iskustva su razlicita.
Comment
-
-
Znam da ne lako, ali mozhe da se desi.
Konkretno u zadnjih par meseci znam dva choveka kojima se to desilo, vectra b i pezho307....
Za alfinu nisam nikad chuo da je zaribala, ali kod nje postojji drugi problem.
Propeler (elisa) pumpe je od plastike, on je navuchen tesno na osovinu i deshava se da se odvoji od osovine.
Osovina se vrti, a propeler stoji i auto pochinje da kuva... recimo upalish ga sutra kada se ohladi i sve bude ok.
Ovo mozhe veXon da potvrdi, on je imao taj problem.
E sad ne znam da li je pumpa na JTD-u na isti fazonObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
Comment