Treba na autu da promenim obe bregaste i hidro podizače. Cena podizača je ok, ali su bregaste bezobrazno skupe. Jel ima neko ideju da li mogu da se zamena sa bregastim od drugod Fiat auta i kog? Kazu da ona koja nema varijator odgovara od Marea 1.8 motora. Za ovu drugu ne znam. Inače cena u Delta M je 30100din i 25140din. Jel ima negde da se naruče po normalnim cenama ili mora me oderu? Jedan breg je oštecen na onoj sa varijatorom,podosta a na drugoj samo malo zagreban.Treba promeniti i 10 podizača. Ajde majsori preporuke. Menjati obe, samo jednu ili samo podizače. Drugar koji ce to da radi kaže da će promenom podizača da se spreči dalje ubrzano trošenje bregaste, ali da je zamena jedne preporučljiva.
Bregaste i podizaci za 1.4TS
Collapse
X
-
ne kapiram bas u cemu je problem, Delta M prodaje originalni rezervni deo, i otprilike toliko bregaste i kostaju pa mi se cena cini korektnom (ako je original).
uostalom to je zapadni automobil pa su cene tu negde za sve aute.
mislim da ce se tesko naci novi originalni deo a nesto bitno jefitnije.
puno srece.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by HeinzA što ne probaš sa nekom polovnom varijantom, toliko je bilo havarisanih automobila, mora da nekgde (u Šapcu npr.) ima nešto za tebe.
Comment
-
-
Iste su ti bregaste na SVIM 1.4 TS i 1.6 TS
1.8 i 2.0 imaju drugacije
Inace bregaste za 1.4/1.6 su skuplje od onih za 2.0 i 1.8 ...
Cena u Fiatu(Alfi) za njih po komadu ti je
144.16EUR (VAT free)
169.39EUR (VAT incl)
Koliko su ti trazili u Delti?
(moj savet, uzmi u Delti ako vec budes uzimao nove/originalne ovde)
Polovne prvo dobro pogledaj...2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Comment
-
-
Dobre polovne i novi set potiskivaca, sve to upakujes , posaljes u Skoplje u Plazma centar da nabace Tin i voziAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
bregaste
Originally posted by QuadrifoglioIste su ti bregaste na SVIM 1.4 TS i 1.6 TS
1.8 i 2.0 imaju drugacije
Inace bregaste za 1.4/1.6 su skuplje od onih za 2.0 i 1.8 ...
Cena u Fiatu(Alfi) za njih po komadu ti je
144.16EUR (VAT free)
169.39EUR (VAT incl)
Koliko su ti trazili u Delti?
(moj savet, uzmi u Delti ako vec budes uzimao nove/originalne ovde)
Polovne prvo dobro pogledaj...Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
-
bregaste
Originally posted by QuadrifoglioAU! ajde videcemo te cene da smirimo
btw daj mi broj shasije tvog auta na PPDo not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
Comment