Mali ler gas na Fiat Bravi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • misaknez84
    CBC Početnik
    • 15.03.2008
    • 6
    • Beograd

Mali ler gas na Fiat Bravi

Imam problem sa malim brojem obrtaja ler gasa. Toliko su mali da se auto gasi prilikom voznje cim pustim papucicu za gas u toku voznje. Broj obrtaja u leru bi trebao biti oko 850 a on padne na svega 650-700 obrtaja. Na dijagnostici sam bio i nisam nasao resenje. Kazu da je sve ok i da komp ne prijavljuje greske. Cistio sam step motor,leptir gasa, u poslednje vreme sam cistio dizne,menjao bobinu,kablove,svecice,radio remont anlasera i alternatora tako da sam siguran da struja nije problem. Inace je u pitanju Fiat Brava 1,6 16v '97god. Sta mislite u cemu je problem?!
  • nemanya
    CBC Veteran
    • 29.03.2008
    • 199
    • Beograd

I ti si pogodio kod ovih majstora sto kazu da lampica ne svetli,i autu nije nista.

Pa ne mora svetleti lampica da bi auto bio neispravan. Dijagnostika ima i druge parametre a ne samo gasenje lampice.

Mislim da bi trebao ici na neku malo bolju dijagnostiku,za pocetak.
    "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

...kod kojih majstora si bio, u kojim servisima ?

Mozes i preko PP da odgovoris...

Comment

• misaknez84
        CBC Početnik
        • 15.03.2008
        • 6
        • Beograd

Originally posted by nemanya
        I ti si pogodio kod ovih majstora sto kazu da lampica ne svetli,i autu nije nista.

Pa ne mora svetleti lampica da bi auto bio neispravan. Dijagnostika ima i druge parametre a ne samo gasenje lampice.

Mislim da bi trebao ici na neku malo bolju dijagnostiku,za pocetak.
        A na koje mesto za dijagnostiku bi me ti preporucio? Svi su pricali da ne znaju pa ne znam gde da odem.

Comment

• nemanya
          CBC Veteran
          • 29.03.2008
          • 199
          • Beograd

Na ovo pitanje ne bih znao da ti odgovorim,jer dijagnostiku za moj auto radim sam.

Verujem da ces odgovor dobiti od nekog forumasa ovde,a mozda neko i ima i zna lepo da dijagnostikuje pa moze da ti pomogne.
          "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Potrazhi telefon od auto servisa Ninić, inace su na Mirijevu...

Alfa Fiat Lancia
            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• boki1982
              Banovan
              • 16.03.2008
              • 273
              • Beograd
              • Fiat stilo JTD

imao sam isti problem sa bravo 1.6 16V dok je u mestu rdi normalno cim krenem dok mi je noga na gasu on radi cim izbacim iz brzine on se ugasi,oi tako od servisa do servisa dok mi ivan iz rasica nije rekao sta je problem morao sam da promenim rasprsivac i od tad mi je sve extra tako da probaj kod njih u servisu

Comment

Working...
              X