ALFA 164 A1 pomozite dami

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • puzla
    CBC Početnik
    • 05.04.2008
    • 1
    • sabac

ALFA 164 A1 pomozite dami

laik sam za automobile, samo mi treba savet sta bi moglo da bude u pitanju, jer ideja vise nemamo Rec je o alfi 164 A1 limuzina, 90.godiste, snaga motora 107kw, radna zapremina motora 1962 pre nekoliko meseci auto je trzao na 2000 cim predje 2000 ide normalno, kada je na leru skala se pomera kao da neko daje gas, znaci ne miruje nikako, sada je poceo da trza ne samo na 2000 nekad i pre a nekad i kasnije, a onda se desi u toku voznje da se skala zalepi na nekih 3000 ili malo vise i motor krene da uji kao da ce auto da poleti, tada moj suprug pritisne kvacilo ili doda vise gasa i on ako se ne ugasi, prokine dalje i posle nekog vremena isto se ponovi. U pocetku smo u toj situaciji gasili naglo auto i odmah palili i sve bude ok, ali sada kada to uradimo situacija se ubrzo opet ponovi. Ulje trosi normalno, nedavno je cini nam se mesao ulje i vodu i to smo otklonili sada je po tom pitanju sve u redu. Gore navedeno javlja se i na benzinu i na plinu. probali smo drugi protokomer isto. cuje se pucketanje u razvodnoj kapi, a treci klip kao da ne radi uopste, evo kaze mi suprug sad malo pre mu se ugasila u voznji i nekad nece da primi gas
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ovde po opisu ima 50tak kvarova, auto u nevoznom stanju tj jedva i nasumicno voznom.

potrebno je uraditi dijagnostiku, i time suziti moguce uzroke.
    to nije moguce iz ovako malo podataka, na daljinu.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

Working...
    X