Jel ima neko da mi detaljnije objasni kako se menja kais na 1.4TS motoru? Čitao sam uputstvo i nisam baš sve shvatio. Jel mora da se skida poklopac i fiksiraju bregaste ili postoji neki drugi način? Gde kod nas kupiti onaj alat za bregaste?
Alfa 145 1.4TS promena zupcastog kaisa
Collapse
X
-
Alat da ti napravi neko , a bregaste naravno na repere kad je prvi u GMT .
1.4 nisam nikad radio ali ono malo sto znam je to.27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
-
-
I da ne zaboravis da popustis spaner i fiksiras ga , njega na kraju otpustis da zategne na oprugu pa ga pritegnes.
Prvi put idi u neki servis i gledaj , moj savet.
Pozdrav.27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
Comment
-
-
Originally posted by bmiillanza alat kod strugara da ti napravi moras da skiciras i das dimenzije bilo koji strugar moze da odradi, ili pozajmi ako neces da cesto menjas pitanje da li ti se isplati da prais alat?Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
-
Alfa 145
Taj alat sam nasao u firmi koja se bavi proizvidnjom tih alata,(daću ti telefon na p.p.) tzv. "jahači" koštaju 70?,čini mi se prilično...
Uz njih bi ti trebao i nosač komparatera i komparater,a poželjan je i alat za blokadu zamajca.
Pozdrav!
BP
Comment
-
Comment