Styling Motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaRe_
    CBC Senator
    • 20.02.2008
    • 248
    • Nish/SRBIJA

Styling Motora

Evo posle duzeg vremena resih i ja da postavi neku temu.Radi se o stylingu motora,nisam znao kako drugacije da ga nazovem...Inace mozda se nekom nece svideti kao sto je i meni dosadilo posle nekog perioda ali dobro...

Kupite u gvozdjari ili elektro prodavnicama plasticno crevo (za izolaciju zica za struju) odredjene duzine,ja sam uzo 4 metra.Izmerite creva kablove...gluposti gde sve zelite da stavite i isecete parcice.Creva se prodaju u raznim bojama,ali ja plavu nisam mogo da nadjem tako da sam ofarbao,pa je vremenom pocelo da se ljuska zato sam i skinuo,inace imate Zutu,plavu i crnu boju koliko ja znam...Postoje deblja,tanja,....

Evo kako je to izgledalo kod mene...

MAZDA KLUB SRBIJA
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Ima da se kupi i plavo rebrasto crevo a nije los onaj link sto je Vocko ostavio gde ima da s kupe razni silikonski djavolcici u raznim bojama.
    Tebi je nezgodno sto je mazda bela pa je nezahvalno stavljati boje u motor
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• MaRe_
      CBC Senator
      • 20.02.2008
      • 248
      • Nish/SRBIJA

Bila nije vise moja

Nego,jeste nezahvalno je naj bolje ide crno bela kombinacija,to nevazi za motor Vidis nisam znao za te silikoncice,ja sam mislio samo plave silikonske kablove da uzmem kad sam radio sve ovo...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

Working...
      X