MX-3 2,5l Bi-Turbo
Collapse
X
-
izgleda da je prso sve pare kad nije imao ni za sipku od haubenego fina jelovina.
Al ga spakovao svaka mu cast
kakve su ono metalne cetvrtaste kutije levo i desno kao neki rezervoari ali od cega?I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
-
-
kada sam rekao da se covek izuo dobro zezo sam se..sve je sam radio...cak je i glavnu remenicu sam radio od aluminijuma i sve ostale stvari sam vario,i sve sam po planovima radio i preradjivao ..inache covek je prvo odradio single turbo pa mu bilo malo.inace vozio je na 0,3bara i bio prezadovoljan,onda je povecao pritisak do 0,5 bara dokle je fabricki ecu i maf mogao da izmapira gorivo i paljenje.
kasnije je shavtio da je to malo i da hoce 400 konja i snasao se za jos jedan turbo.ali tu je vec morao dobro da se pomuchi jer je tek tu krenuo posao,znaci sve se moralo odraditi od ecu pa do paljenja,hladjenja,skidanja kompresije,drugih dihtunga glave,i ponovnog osmisljavanja izduvne grane.isao je na turbo po bloku,znaci tri cilindra na jedan turbo,kkk04 turbine od audija tt,od mog auta injektori samo sa 2,3 miller motora...ima jos stvari da popegla ali to je to..
ovo su fotke sa single turbo set up-a ,necu reci koliko je izmerio sa ovim set up-om na samo 0,5 bara da se ne bi povela neka rasprava.ko hoce da zna -PP..."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by RedboX
kakve su ono metalne cetvrtaste kutije levo i desno kao neki rezervoari ali od cega?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment