Toyota Carina 1.6 Gli

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Molder72
    CBC Član
    • 16.08.2007
    • 10

Toyota Carina 1.6 Gli

Postao sam vlasnik ovog automobila. Inace je 1998. godište pa me interesuje vaše mišljenje, iskustva u vezi sa istim kao i gde ih servisirate, koliko su skupi delovi, na šta posebno treba obratiti pažnju i sl. . Auto je u sasvim pristojnom stanju, prešao je oko 126.000. S obzirom da sa pre njega vozio Wartburga sa golfovim motorom, Toyota mi izgleda kao vasionski brod. Svako vaše iskustvo će mi puno značiti!

Unapred hvala!

• Molder72
    CBC Član
    • 16.08.2007
    • 10

Izgleda da sam ja jedini vlasnik ovakvog automobila u Srbiji. Izem ti sreću .

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

nisi

mada ja jos uvek vozim verziju iz 1993. ali to je u sustini to.

Moj auto prodajem posto nema klimu (i nisam uspeo da je nadjem za njega), a oko cena delova ti ne mogu pomoci, posto ih nisam kupovao

Inace ako nesto govori, auto je presao 207000 km (sad vec nesto vise), cvrst i utegnut... posebno ako poredim sa gomilom drugih i novijih vozila koja sam ovih dana gledao (sve sa klimom i full elektrikom)... znaci cene delova ne znam, posto mi nisu trebali, osim onoga sto sam saznao na pregledu u ovlascenom servisu.
      Mogu reci samo da je replika hladnjak oko 120EUR, boca za tecnost za brisace oko 35 EUR (to bi kod mene valjalo zamenuti).... pa sam se zato raspitivao, ali to nisu neki delovi koji bi ti bili bitni za poredjenje....

Da imam prokletu klimu ne bi ga prodavao ni za zivu glavu... ehhhh

Comment

• Molder72
        CBC Član
        • 16.08.2007
        • 10

Pre dva dana sam išao do belocrkvanskih jezera. Vožnja...hmm...pravo uživanje. Samo pliva. Pravi automobil za porodicu. Ja sam se zaludjivao sa Fiatom, Renoom itd ali sada vidim da je ovo pravi automobil (što i moj drugar automehaničar kaže. On je inače jedan od boljih majstora za Mercedesa na ovim prostorima). Nisam ga još dovoljno testirao ali za sada samo okrenem ključ i na kraj sveta ako treba.

Comment

• Nikolaj
          CBC Veteran
          • 20.05.2008
          • 120
          • Kragujevac

e pazi ovako.sluzbeno vozim carini 93 god.2000 kubika automatik.auto ima 248 ooo km na satu.ovaj auto je neunistiv.malo me je zezao menjac zbog nedostatka ulja u istom to je doliveno i sad je sve ok.ne znam za cene u srbiji,ali u svajcarskoj je luksuz voziti japance,jedina je sreca sto se ne kvare cesto.ja sam menjao zupcasti,ulje u menjacu,u motoru i filter ulja,diskove i plocice i to me je iznelo 1900 franaka.sve ostalo radi jos uvek i sem tih potrosnih delova drugo nista nije radjeno nikada.samo odrzavaj dobro idu one bez problema i po 500000km.

Comment

• Molder72
            CBC Član
            • 16.08.2007
            • 10

Ima li još nekih iskustava što se tiče Carine?

Comment

Working...
            X