E ovako, juce sam bio da pogledam jednu hondu crx 88 god. 1500 ccm 74 kw i kada ga je lik upalio radi on sve ok i to ali kada sam seo unutra iza mene se cuje neko zujenja ja ga pitam sta je to a on kaze da je to neka pumpa koja tako treba da se cuje i da radi non stop.Da li je to istina i koja je to pumpa?Posle toga otvorio je haubu i kaze cujes ovo lupkanje i stvarno cuje se ali ja ne znam kako zvuci motor kada se to ne cuje kaze da je motor radjen kompletno prosle godine ili malo pre toga...sta bi to lupkanje moglo biti i da li je opasno?Kaze da ne trosi ulje, vodu,...medjutim kada je dodao malo jaciiiiiii gas auto je zadimio iz auspha ali neki cudan dim nit je crn nit beo kaze da je to prljav auspuh od nepaljenja nekoliko dana posto se ne vozi jer nije registrovana....i stvarno kada radi normalno ne ispusta nikakv dim, i sledeci put kad je dodao gas kolicina tog dima se znatno smanjila i nije imao takv boju nego svetliju....Moze li to biti znak necega (loseg)
?Znam da smaram ali sta mogu to bi trebao da mi bude prvi auto pa moram dobro da se raspitam pre nego sto uzmem, a jako mi se svidja kako izgleda pa ne bih da se zaletim.....

Comment