Lancer 1.3 2000.god troskari ulje 300,400g na 1000km presao 180000km rekli mi da moram da menjam gumice na ventilima i da obradim glavu i traze 250e.Inace vozim na gas.Dali moze samo gumice bez obrade glave?Kompresiju nisam merio.
ako 1 l ulja košta npr. 1000 din to znači da na 100 km potrošiš 30 din više.to je zanemarljiiv trošak i ja ne bi otvarao motor i dirao glavu ako nemam još nekih problema osim potrošnje ulja koja nije velika svi motori pa i novi uvek troše ulje. lažu oni koji kažu da im auto ne troši ulje,ili ne znaju izmeriti .kad ti pređe potrošnja ulja preko 0,6 0,7l razmišljaj o otvaranju motora mada se i 1l može podneti.e tada se otvara motor i radi sve full ovisno o istrošenosti a ne samo parcijalno gumice glava.ukratko kad popravljaš popravljaš sve o jednom trošku ruke nisu jeftine(vrhunski majstori su skupi),a jednom otvoren motor nikad nije kao pre(čast izuzecima)...ili onda prodaš kola
ne bih da zvucim kao neko ko soli pamet ali mislim iz mog dosadasnjeg iskustva dokle god ne otvoris motor neces znati da li su gumice ili karike i meni su tako govorili menjaj gumice one su u pitanju postavim nove uh ma ove ne valjaju stavi druge dok nisam otisao kod majstora ali pravog majstora ne dundjera i covek mi rekao 50:50 da su gumice isto je troskario ulje i ispostavilo se da su otisle brisajuce karike ipak ti je po meni vaznije skini glavu ako su gumice odradi sve kako treba ako nedaj Boze nisu opet ces znati na cemu si pozzz od mene
S'obzirom da je osmoventilski motor u pitanju rekao bi da je malo jaca cena.
kompletna obrada glave 40eur (pod uslovom da ne treba menjati vodjice)
gumice najskuplje 4eur/kom - 32eur
dihting glave oko 30eur
dihtung poklopca ventila, semering bregaste, recimo sve 10-15eur
za 250eur mozes pored svega ovoga i zupcasti kajis i zatezac da promenis
Motor 4G13 varijanta sa 16 ventila? Samo kompletno sredjivanje glave. Novi ventili, vodjice, gumice! nista drugo ne prolazi-probano vise puta, sve ostalo samo bacanje para. Donji deo (karike,klipove) ne dirajte.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Motor 4G13 varijanta sa 16 ventila? Samo kompletno sredjivanje glave. Novi ventili, vodjice, gumice! nista drugo ne prolazi-probano vise puta, sve ostalo samo bacanje para. Donji deo (karike,klipove) ne dirajte.
Jeste 4G13 ali neznam koliko ventila 55KW 12980cm.Nigde nema dima,ali trosi ulje (ELF polusintetika) samo na cepu tek tek duva,ali nema dima.
pre nego počneš bilo šta dirati probaj nabaviti u inostranstvu neko ulje poznate marke ,možda je do ulja ,meni je trošio mnogo više shell helix plus diesel na autu kod kojeg je urađena generalna od lukoil polusintetike lux skoro pola litre više na 5000 km sad na 2000 km uopšte ne primetim potrošnju
Comment