Veliki pozdrav. Zamolio bih nekoga sa ovog dela foruma da mi odgovori da li motor od mazde 626, 2.0, moze da se ugradi u ford probe 1990 godiste umesto njegovog 2.2. Poenta tome je naravno manja registracija. Hvala
MAZDA 626 2.0B
Collapse
X
-
Re: MAZDA 626 2.0B
FE3 motor 20 16V iz GD sasije moze da se ugradi u Ford Probe(samo Igeneracije 2.2 12V motor F2 i F2T) i to pasuje sraf na sraf. nosaci, menjac ma sve. mozes cak da koristis i kompjuter od Forda, ali auto ti nece raditi bas najbolje. Ako ovo radis mozes da koristis i konektore za senzore od Forda. Najbolja verzija je da se stavi ili original kompjuter od FE3 motora, ili ako zelis vise snage ides na neki standalone sistem. ja konkretno imam u planu na mom da uradim tako nesto na svojoj Fazdi, ali nema se suske za to trenutno. Ako te jos nesto zanima pitaj, posto vec duze vremena proucavam upravo ovu temu zbog sebe. ako se odlucis za takav poduhvat, molim te zovi me da prisustvujem dogadjaju, jer takvo nesto se ne propusta.
pozdrav.FixOrRepairDaily
Comment
-
-
Hvala ti puno, ustedeo si mi puno truda i vremena, pokusavam da iskoristim rodjaka da mi uradi prebacivanje, a iskrso mi je jedan motor bez papira za 100 e. Nadam se da je to taj o kome pricas, i da nije potrazicu ga. Zvacu te ako budemo nesto radili
Comment
-
-
mazda 626 88 injection 2.0 140 hp
zdravo stari mi ima mazda 626 2.0 16v 140 hp.al je nikako nije odrzavo.ulje jednom mjenjo u 5 godina ...smijesno..
ja zelim da jemalo uradim ...ak mi neko moze javiti gdje mogu naci podizace stakala.i oba vrata...
nedavno je radio generalku...karike.letece lezajeve ...ventile.....itd.sve 200 evra......ne puno
kakvo joj je ubrzanje i ima li snage za 0-100 za 10etak sekundi....
Comment
-
Comment