Honda Civic (2001) Aerodeck, 1.4is 90PS greje vodu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rilazi
    CBC Član
    • 09.06.2008
    • 25
    • Presevo

Honda Civic (2001) Aerodeck, 1.4is 90PS greje vodu

Imam problem sa mojim Civicom, koji je 2001 god karavan verzija 1.4 90PS. Inace nisam nikad do sada imao problem sa temperaturom i odjednom je temperatura isla skoro na crveno i onda sam servisirao i promenio zupcasti, vodena pumpa mi je rekao majstor da je u redu i kao problem je u termostatu koji smo menjali ali opet je isto iako smo posle toga i potpuno skidali termostat. Punim vodom i kad ga vozim malo jacije od 3000 obrtaja sa klimom izbacuje vodu na kantici i onda kad izgubi malo vode pocinje da raste temperatura i ta kantica je uvek puna sa vodom jer se stvara vazduh na hladnjaku i bez obzira sto radi ventilator hladnjak je hladan.

Imao li neko od vas slican problem jer majstori mi daju razne dijagnoze. Inace ako ga vozim na malim obrtajima nema problema.

Hvala
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Re: Honda Civic (2001) Aerodeck, 1.4is 90PS greje vodu

Dihtung glave ili glava.
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• b_samardzic
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2005
      • 1557
      • Smederevo

Prvo pogledaj kad je skroz hladan i poteras ga zesce onako preko 3000 da li tad izbacuje vazduh i vodu iz posude. Ako izbacuje otiso dihtung.
      Ako izbacuje samo kad je vruc onda moze da bude do cepa posude.

Comment

• rilazi
        CBC Član
        • 09.06.2008
        • 25
        • Presevo

Originally posted by b_samardzic
        Prvo pogledaj kad je skroz hladan i poteras ga zesce onako preko 3000 da li tad izbacuje vazduh i vodu iz posude. Ako izbacuje otiso dihtung.
        Ako izbacuje samo kad je vruc onda moze da bude do cepa posude.
        Uradio na hladnom i nista nema, nema da izbacuje vodu niti da formira vazduh. Sad sam smenio zatvarac na hladnjaku ali nisam mogao da nadjem 1.1, nego sam stavio 0,9 i odlicno radi za sada. Dal moze i to da mi napravi problem posle??

Hvala vam mnogo inace zamalo da mi skidaju dihtung bez potrebe.

Comment

Working...
        X