zravo svima ..prvi put sam ovde i uostalom na bilo kom forumu ,al vidim ima pametnih stvari...da neduzim...imam ponudu da zamenim moju mazdu 626, 20, D, 84-to za mazdu 626 2,5 B 95-96...primamljivo mi je godiste ,al motor nikako i sto je prezubio...taj motor mi nije ni interesantan za poipravku zbog registracije ....pa me interesuje dal neko ima istustva sa stavljanjem drugog mazdinog motora i kog godista bilo benzinskog ili dizel...za sad toliko i hvala
zamena motora mazde 2500 ccm
Collapse
X
-
Re: zamena motora mazde 2500 ccm
E FALATI...nego svi ti auti noviji imaju i kompjutere ....dali im i to pase ...pretpostavvljn tj.ubedjen sam da nepasuju....to mene najvise muci...ti silni kablici , buksnice itd.kako to slociti i pibosti na pravo mesto
Comment
-
-
Originally posted by milannikU toj sasiji (ge) imas i motore od 1.8 cm3 benzince, 2.0 cm3 benzince i 2.0 turbo dizel. Svi ti motori bi trebali da pasuju bez mnogo prepravki, osim naravno dizela gde bi trebalo malo da se poradi...
Comment
-
-
Stavi 1.8 v6 iz MX-3, sve pasuje sraf na sraf.
Za bilo koju drugu varijantu trebace ti ceo auto donator i puno muke.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
i ovo je lep odgovor ...ali opet pitanje o kompjuteru...da nemas vvlajko iskustva kad kazes da pasuje sve sraf na sraf...dal mu kubikaza 1,8 i 2,5 traze i razlicite... neznam sta , kombinacije za kompjuter,,,da se ne pravim pametan ,a izlupam gluposti...
Comment
-
-
Imam iskustva, radio sam to vise puta-doduse obrnuto(ubacivali smo 2.5 u MX 3) ostaje kompletno ubrizgavanje sa 2.5 tj. grana, plenum, dizne, senzori-davaci, kablaza, komp. itd.
Takodje su isti ili pasuju i agregati, zamajac, set kvacila itd.Menjac takodje kao i razvodnik koji je rak-rana ovih motora.
Proveri obavezno da li je ispravan jel moze da te kosta kao ceo motor. Poz..
Takodje negde na forumu postoji tema o ubacivanju 2.5 u MX 3, potrazi je pa probaj da stupis u kontakt sa vlasnikom i vidis sta je sa 1.8 motorom koji su izvadili.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
ja da probavam na motoru 2,5 nemogu nista ...kao sto rekoh prezubio je ... vlasnik nista nije dirao zbog delova i ove registracije...da ga registruje kosta oko 43 soma..mene malo zagolicao ,ali prepreka regisracija...moraju mu se smanjiti jos i KW kao i kubikaza imam mnogo ideja ,al sa parama manjkam...a koliko otprilike moze takav motor da kosta...sad mozda mnogo i pitam ,a i ciganim se ...jebga
Comment
-
Comment