Obrada glave motora, gde raditi? toyota celica sti 1.6 1991

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: Obrada glave motora, gde raditi? toyota celica sti 1.6 1991

Originally posted by VVLAJKO
    Garnituru plocica za celiku nema niko, ni ovlasceni servisi, a kosta 20.800 eura bez PDV i ceka se mesecima.Makar je tako bilo pre par godina.
    Nije mi jasno o čemu pričate? Buni me navedena cena. Verovatno se radi o grešci u moneti. Čak, i da se radi o velikoj servisnoj garnituri sa više desetina komada u svakom etalonu, u evrima je preterano.

Ne verujem, da baš niko nema pločice, jer se ne radi o garnituri, već o pojedinačnim pločicama na osnovu izvršenog merenja. Ako je potrebno zameniti sve pločice, opet se ne radi o garnituri, jer sigurno nisu sve iste. Ne mislim na razliku između izduvnih i usisnih ventila, nego između sebe u jednoj i drugoj grani.

Kao što neko reče, kupi polovne, jer većina servisera poseduje takve, nabavljene iz otpadnih motora.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Nekad davno sam plaćao pločice za stojadina od 5 do 10 maraka komad što bi sad bilo 5 do 10 evra. Sad su znatno jeftinije posle 30+ godina zbog količine. Da bi išta radio kao ozbiljniji servis treba ti bar 500 komada plus alat za vadjenje i merenje, tako da može biti ta cena za servise.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Upravo o tome sam razmišljao. Neka se radi o 2.000 komada po 5 evra, to je 10.000 evra. A ako se radi o 16 pločica po 5 evra = 80 E = 8.000 dinara + ruke + pdv = ?

I pitanje, da li sam pogrešno čuo STUBI umesto Cubi u Temerinskoj?

Comment

Working...
        X