Civic aerodeck 1.4 is,2000 god,d14 z4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • poofta825
    CBC Početnik
    • 22.06.2010
    • 5
    • beograd

Civic aerodeck 1.4 is,2000 god,d14 z4

klima radi samo na leru,kompresor se iskljucuje cim dodam gas.ponekad radi normalno uglavnom dok je motor hladan.freon je ok,sonda takodje.relej za kvacilo radi.
  • poofta825
    CBC Početnik
    • 22.06.2010
    • 5
    • beograd

Re: Civic aerodeck 1.4 is,2000 god,d14 z4

Juce odem do majstor Duleta na Altini,pritisak u sistemu raste na 30 bara. Problem nije resen,majstor kaze da mi se cuje neki vakum,tj da vuce fals vazduh, na usisnoj grani!Salje me kod mehanicara,a mehanicar kaze da ako vuce fals vazduh auto nema sanse da radi normalno pogotovo na plinu!Izgleda da cu morati u Tokijo pa da tamo rese problem!

Comment

• VVLAJKO
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2008
      • 484
      • Nis
      • Audi A4, Primera p12

Ekspanzioni ventil ili prepunjen sistem.
      Pitaj majstora kakve veze imaju fals vazduh i rad klime pa napisi ovde, da naucimo i mi ,,laici" nesto novo
      Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• poofta825
        CBC Početnik
        • 22.06.2010
        • 5
        • beograd

Majstor kaze da je neki vakum ili neko crevo popustilo pa da zato iskljucuje kompresor! Motor malo promeni zvuk ali to je normalno zato sto malo podigne ler da ga kompresor ne udavi. Sutra cu probati,ako stignem,do Struje u Batajnicu,da vidim sta ce mi on reci,u svakom slucaju,hvala!

Comment

• poofta825
          CBC Početnik
          • 22.06.2010
          • 5
          • beograd

Zaboravio sam da napisem,prvi od majstora u nizu Gaga kukica,mi je iskljucio presostat i zastitu na kompresoru. Poslao me kod elektronicara,navodno problem u motornom racunaru. Sledeci je Njoki u Tosinom bunaru,pogledao na brzinu jer vremena vise nije imao,puna garaza. Kaze da mi je stradala cut off funkcija takodje na mot racunaru. A to mogu da proverim samo u Tokiju! Inace auto je kod mene 2god i presao sam oko 95000km,klima savrsena do prosle nedelje,a od tad igranka!

Comment

• Jesa
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2008
            • 344
            • Beograd
            • Honda Civic 1.4 LS

Menjaj majstora.

Nadji Mitu u V.M.Lugu ili Mugena.
            Znaju H u sraf!
            www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

Originally posted by poofta825
              Zaboravio sam da napisem,prvi od majstora u nizu Gaga kukica,mi je iskljucio presostat i zastitu na kompresoru. Poslao me kod elektronicara,navodno problem u motornom racunaru. Sledeci je Njoki u Tosinom bunaru,pogledao na brzinu jer vremena vise nije imao,puna garaza. Kaze da mi je stradala cut off funkcija takodje na mot racunaru. A to mogu da proverim samo u Tokiju! Inace auto je kod mene 2god i presao sam oko 95000km,klima savrsena do prosle nedelje,a od tad igranka!
              menjaj majstora....boze kakve price
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• poofta825
                CBC Početnik
                • 22.06.2010
                • 5
                • beograd

Nastavak sledi...juce odem kod Struje u Batajnicu. Covek pregleda i kaze da na usisnoj grani postoji neki senzor koji na tren iskljuci kompresor kada se optereti motor. Kod mene je problem sto nece ponovo da ga ukljuci! Salje me u Deltu na dijagnostiku! Postaje surovo!

Comment

• Gavra
                  CBC Senator XXL
                  • 06.03.2008
                  • 2031
                  • Beograd

auto ima WOT relej koji u punom opterecenju gasi kompresor da te ne bi gubitak snage doveo u neprijatnu situaciju prilikom preticanja. Kada se pokvari nesto onda stalno gasi kompresor da bi motor normalno radio. Moraju da se pregledaju prvo parametri motora pa da se odluci gde ces dalje.
                  Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• TECA
                    CBC Senator XXL
                    • 14.10.2007
                    • 2355
                    • Oz

Juce odem do majstor Duleta na Altini,pritisak u sistemu raste na 30 bara.
                    Ne razumem se u klime,ali koji crni 30bara?Videti prvo zbog cega je i zbog zasta raste toliko pritisak.Ma nadji bre nekoga ko se razume u klime.Puknuce negde!

Comment

Working...
                    X