Znaci, svi(skoro) znate da sam pozario Accorda cb3 sasija '91 sa motorom f20a4 od 98kw(133hp) znaci najjaci u toj sasiji..
Pre mene ga vozio neki "dundjer" koji nije ni ulje redovno menjao,stavljao polovne delove ili sumljivog kvaliteta
kad sam kupio auto, toplo mi je preporucio da NE menjam ulje jos 10.000
jer je "unutra" Castrol sinteticko koje se menja na 20.000
Auto me lepo sluzio do pre jedno mesec dana kad se pojavio prvi problem
kad upalim auto, odmah se ugasi... vratim kljuc,opet upalim i opet se ugasi..
tako par puta cimanja, kao i u voznji.. prvo sto mi je palo na pamet('s obzirom da auto nije odrzavan) je da promenim svecice,kapu i ruku...
naravno, promenio sam i zupcasti kais,spanere i semeringe kao i dihtung dekla koji je blago pustao..
Sve je zamenjeno, svecice su bile totalno neodgovarajuce po toplotnoj vrednosti, samo su fizicki pasovale i bile su champion,kapa je bila naprsla u jednom skoro nevidljivom delu ali je definitivno vukla varnicu..
lampica "check engine" je bila IZVADJENA
pa sad znam da su imali neki problem koji nisu mogli da rese, bas iz tog razloga sam ga jeftino i platio
ali bilo kako bilo, ima majstora za svaki kvar..
Pre mene ga vozio neki "dundjer" koji nije ni ulje redovno menjao,stavljao polovne delove ili sumljivog kvaliteta
kad sam kupio auto, toplo mi je preporucio da NE menjam ulje jos 10.000

Auto me lepo sluzio do pre jedno mesec dana kad se pojavio prvi problem
kad upalim auto, odmah se ugasi... vratim kljuc,opet upalim i opet se ugasi..
tako par puta cimanja, kao i u voznji.. prvo sto mi je palo na pamet('s obzirom da auto nije odrzavan) je da promenim svecice,kapu i ruku...
naravno, promenio sam i zupcasti kais,spanere i semeringe kao i dihtung dekla koji je blago pustao..
Sve je zamenjeno, svecice su bile totalno neodgovarajuce po toplotnoj vrednosti, samo su fizicki pasovale i bile su champion,kapa je bila naprsla u jednom skoro nevidljivom delu ali je definitivno vukla varnicu..
lampica "check engine" je bila IZVADJENA

ali bilo kako bilo, ima majstora za svaki kvar..
Comment