Problem sa startovanjem motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Evo jos jedan bolji sajt

Web hosting and free web hosting from Bravenet.com. Build your website with our easy webpage builder, web tools, web services, and free website content.

Comment

• DexX
      CBC Član
      • 25.03.2007
      • 87
      • Kosjeric

OK narode! danas isto, voznja po exta toplom danu i sve je i dalje OK. ali sigorno cu probati sve u narednih dan dva i naravno obavestit sve Vas. JAPANX, pa to covece! testirao bih pumpu i naravno da mi je neophodan "service manual" i naravno da bih voleo da znam sto vise o svom autu. samo kako cemo za "service" ako je ceo onda je to mnogo MB. posto sam ja na ISDN-u dacu ti adresu jednog mog prijatelja koji je na ADSL-u naravno ako nije problem. kome trba AutoData2005XP na srpskom i Service Manual za Civic 5 generacije i CRX_Workshop_Manual narzacu na CD i poslati na adesu jer mi je tak mnogo lakse. pozdrav svima i MNOGO HVALA!

Comment

• Memphis_Raines
        CBC Član
        • 07.12.2006
        • 99
        • NBG Blok 30

Ih, jos kad bi ti rekao da je foru za relej meni prodala 18-ogodisnja plavusa sa floride... e, cudo su ti Ameri
        The time you enjoy wasting is not wasted time
        Growing old is mandatory, growing wise is optional

Comment

• Timothy Leary
          CBC Senator XXL
          • 23.04.2006
          • 439
          • Beograd

Problem sa glavnim relejem na starijim Hondama je odavno poznata stvar.
          Bilo je i na ovom forumu priche odavno oko toga, search opcija nekad stvarno koristi

Comment

• DexX
            CBC Član
            • 25.03.2007
            • 87
            • Kosjeric

PROBLEM sam, resi nadam se! rele je vec bio lemljen ali je buxna na pinu za dovod struje bila labava paje stavljena druga i svi kontakti na plocici ponovo prelemljeni. HVALA svima koji su me posavetovali, a "posebno" Timothy Leary bez koga ne bih ni znao sta je problem!

Comment

Working...
            X