Riknuo je "krstak" ali svi mi kažu da ne može posebno da se nabavi. Zvao sam prodavnice, niko nema na lageru, može se poručiti ceo zglob ali kooooošta 250-300Eur. Može li neko pomoći, možda nabavka polovne poluosovine ili tako nešto?
Ma fora. Na Carismi 1.8 isto mi se desilo i u Vel autu su tražili suludih 500 jura. Kod mene je otišao jedan "to?ki?", tako da sam krenuo po otpadima i naleteo sam na gomilu "krsteva" od Carismi ali ni jedan nije bio kao moj. Na kraju pri povratku iz Vin?e (još jedna od neuspešnih kupovina), svratim na jedan otpad za japanska vozila (sa desne strane prema Bgd-u) i uzmem krst od Nissana, pošto je pre?nik i širina to?ki?a bila ista kao kod mene. Malo prepakivanja i sve je leglo kao da je original.
Pošto ne znam odakle si, u Bgd-u možeš da odeš u Mitsubishi servis kod kula na Konjarniku. Oni su mogli da nabave polovan. Za njih sam kasno saznao.
Pazi samo na tu manžetnu. U Vel autu je bila 5000 dinara pre godinu i po.
Postoji još jedna prodavnica kod bloka 70, u ulici jurija Gagarina (odprilike skretanje je kod Vulkanizera Mihajlovi? ili tako nekako). Oni mogu da poru?e gomilu delova iz gr?ke, izme?u ostalog i tu manžetnu za koju su mi rekli da kod njih ne bi bila ni 1000 dinara. Probaj, ništa ne košta.
Comment