Naime pre par hiljada km bio sam kod mugena na servisu kada sam izasao od njega upalila mi se zuta lampica(zuta u gonjem levom uglu valjda od pumpe) vratim se do njega on cacnuo jednu sondu i presta da sija(kaze on nije nista strasno nema to veze). Medjutim sinoc vozikam se nekih sat vremena i odjednom se opet upali to, kazem ok videcemo sta je u ponedeljak i odem da parkiram auto i da ne diram do ponedeljka. Medjutim jutros me kopka da ga upalim da vidim hoce li da se ugasi, prvih 5 min ne mogu ga upalim, kada sam upalio auto radi na 500 pa dam maaaalko gas on se ugasi i tako 6-7 puta. Onda ga upalim dam mu gas primi konacno gas pa kad vrati obrtaje vrati na cca 200 pa opet popne na 500 pa tako par puta, a i provalio sam da auspuh je poceo da se trese nevidjeno(nebi me cudili kako izgleda pa da su neki klinci nesto ubacili....). Sad posle toga hoce da pali,prima gas ali je i dalje upaljena ta lampica.
Sad, nebih postovao ovde da pitam sta je nego pravo otisao kod majstora, ali ovde gde se trenuto nalazim ljudi u zivotu nisu videli H a kamoli radili jednu. Pa me zanima sta vi mislite da tu moze da bude da mi majstor ne nabraja neke gluposti koja nemaju veze sa mozgom posto se ja ne razumem nesto?!
Pozdrav svima i hvala unapred na odgovorima.
Sad, nebih postovao ovde da pitam sta je nego pravo otisao kod majstora, ali ovde gde se trenuto nalazim ljudi u zivotu nisu videli H a kamoli radili jednu. Pa me zanima sta vi mislite da tu moze da bude da mi majstor ne nabraja neke gluposti koja nemaju veze sa mozgom posto se ja ne razumem nesto?!
Pozdrav svima i hvala unapred na odgovorima.
Comment