Problem sa kvacilom u preludu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BGILLEGAL
    CBC Senator XXL
    • 22.05.2006
    • 653
    • Beograd

Problem sa kvacilom u preludu

Elem, krecem na proslavu nove godine, uredno upalim auto, kad ono ne mogu da ubacim u brzinu, nijednu. Reko ok, mozda je zaledilo ulje u menjacu pa cu sacekati da se odledi malo. Cekam 10-15 minuta i opet nishta. Samo najednom ubacim i krenem da vozim i super. Sve radi kao sat. Onda, posle zurke opet udjem u kola i isto sranje. E onda ja uzmem prodrndam nekoliko puta kvacilo do kraja i pustim i udje iz prve u brzinu. Tada sam posumnjao, pa mozda mi se steglo ulje u hidraulici za kvacilo pa zato nije htelo da udje ni u jednu brzinu. Nishta, vratim se ja do kuce. Sve najnormalnije sa moje strane radi... Parkiram ga i kad sam izasao imao sam sta da vidim. Cela moja noga na kojoj je kvacilo je bila od ulja...Pogledam na patosnici kad i po njoj. Verujem kada bi sada opet usao u kola i pokusao da krenem opet bi zabadao menjac tj izgleda kvacilo nebi razdvajalo. Sve se to desilo u zlo doba, na sred nove godine. Ne znam ni kod koga ni kad da odem da sredimo to dok je sveze.... Je l' imao neko slicnih problema ili je l' cuo za isti?
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Procurio ti je gornji cilindar kvacila.Kupuj nov ili ako je problematican za nabavku remontuj...

Comment

• Dzalf
      CBC Član
      • 28.07.2006
      • 85
      • Beograd/Zarkovo

I ja sam imao takvih problema i radilo se tacno o onom o cemu je Delkan govorio, samo sto se kod mene to jasno videlo, tako sto je na patosnici ispod kvacila bio mokar krug nastao od curenja iz cilindra.
      Zamenjen cilindar i sve je ponovo OK!
      Jednom Alfa, uvek Alfa!

Comment

Working...
      X