Jao,JAO,jao

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • accordas
    CBC Početnik
    • 20.01.2008
    • 6
    • Beograd

Jao,JAO,jao

Evo ovako,jedno dosadno pitanje.....
    Ubi me check engine lampica na accordu 1990 2.2i ex!
    DA,da procitao sam sve postove oko te lampice ali mi nista nije jasno oko ove moje honde....
    Problem mi je sledeci:

Vozim auto i odjednom pocne da trza ili se ugasi...Kad se ugasi i hocu ponovo da ga upalim on mi ostavi ukljucenu lampicu check engine i vergla ali nece da kresne...I tako ja njega ostavim 5-10 min i probam opet i on radi...onda kad dam kontakt on ugasi check engine i pocne da radi normalno dok se to ne ponovi...
    Probao sam da ocitam kod ali mi je izgleda pokvarena dioda tj, lampica koja treba da blinka....Da li neko iz iskustva zna sta bi moglo da me zeza jer ovo me stvarno ubi u pojam......U auto nije ugradjen plin.Osim toga nema drugih simptoma,dobro vuce,stabilno radi na leru itd...Molim vas pomagajte ubicu se,bas me nervira.....
  • sale vti
    CBC Senator XXL
    • 05.12.2007
    • 316
    • bgd-zemun
    • ctr

Moguce da te ebe struja negde, los kontakt ili nagnjeceno itd...
    a ako je bio kod limara pre izvesnog vremena, onda je definitivno struja jer jelte nasi majstori tog zanata ne obracaju mnogo paznju na el. intalaciju dok vare pa sjedine par zicica ili prekinu i eto sr...!!!eto mog misljenja...
    Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• coco
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2004
      • 476
      • i`am from the land that is placed nowhere

1. relej paljenja (mitsuba) - hladni lem - malo vjerojatno (inace relej treba "odraditi "klik" prilikom paljenja check engine lampe i isto tak "klik kad se lampica ugasi)
      2. senzor u razvodnoj kapi komplet sa shpulom (namotajima) - 90% uzrok tvoje zezancije
      3. lose podeseno paljenje (ak si bio u zadnje vrijeme mijenjao remen) - onih 10%
      "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• coco
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2004
        • 476

btw ja sam imao isti problem na crx-u kao i ti i uzrok je bio senzor u qrtzu, zajedno sa shpulom te kombinacija lose podesenog paljenja.

Comment

• accordas
          CBC Početnik
          • 20.01.2008
          • 6
          • Beograd

Promenio sam relej,nije do releja,prelemio sam stari za svaki slucaj!Nema hladnog lema....

Sad prelazim na senzor!!!Gde to ima da se nadje?Po radnjama su mi rekli da ce retko ko da mi proda samo senzor,da moram da kupim ceo razvodnik...koji kosta kao bubreg....
          Jel ima to negde polovno da se nadje?
          Jel moguce da se taj senzor isprljao ili tako nesto,pa da zato gubi kontakt posle nekog vremena!Ne znam da li sam u prethodnom postu napisao da mi se to desava kad se auto ugreje!Obrtomer mi skakuce ko lud,cas na 3 pa 5 pa 7 pa nazad na 3 hiljade obrtaja,pa se onda upali check i onda zbogom,hvataj GSP!

Comment

• coco
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2004
            • 476

probaj kontaktirati autootpade iako kod nas i oni napucaju cijenu tak da ti je najisplativija kupovina prek e-baya

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Imas spisak otpada na forumu, a spisak prodavnica na nashem sajtu.
              Power of dreams !!!

Comment

Working...
              X