Pozdrav svima, ispred svega! Kupio sam Mazdu 626 2.0 91. sa karburatorom koja je radila perfektno mesec dana. Elem, sada pocinju pravi problemi. Jutros je u maloj gradskoj voznji ispraznila akomulator, u koji sam ja inace sumnjao, jer je neki "no name" sa kojim je auto inace imao tezi start.Momentalno odem i kupim Bosch S4 od 60 A/h,upali kao "mina", malo se ponadam da sam resio problem, dodjem kuci, auto ne moze da zavergla.
Dopunim akomulator, promenim kleme, poprskam kontakte, kontakt bravu, stavim nove Bosch svecice, upalim auto, sve OK. Malo se provozam, dodjem kuci, ostavim malo da radi, posle 15 min. pocinju da mi se cuju podizaci ili ventili, "bem li ga", upali se lampica ulja i sagorelo ulje pocne da se oseca, ugasim auto, probam opet da ga upalim, ne moze da zavergla.
S obzirom da sam od nedavno na ovom forumu i u dosta slucajeva sam procitao dosta korisnih stvari i primetio da ovde ima ozbiljnijih poznavaoca, "respect", zanima me vase misljenje, dok se stvar ne prepusti nekom od majstora.

Comment