ford galaksija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maki85
    CBC Član
    • 11.03.2008
    • 51
    • vrbas

ford galaksija

Drustvo da li neko zna nesto vise o Ford Galaksiji dugo se vukla po oglasima iz Krnjeva covek prodaje 67 je g. Kolega i ja bi da odemo da vidimo ali nije ni mali put iz Vrbasa do tamo pa ako neko nesto zna pisite.
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Predpostavljam da se to onda odnosi na Americki 1967 Ford Galaxie?

Ako jeste, ja ti mogu dati mnogo informacija o njemu.

Comment

• maki85
      CBC Član
      • 11.03.2008
      • 51
      • vrbas

malo informacija nece da skodi

Druze daj informacije ako imas sta svaki savet je dobrodosao

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Galaxie je bio najveci Ford iz tog perioda i jedan od najvecih Americkih automobila iz tog perioda. Bio je jako luksuzan model, ali i dosta tezak, tako da i nije imao neke performance i pored mocnih motora. Model o kome pricas je postojao od 1965 do 1967 godine. Izbor motora je bio svi V8. Najpopularniji je bio 390 cid cija se snaga kretala od 270 hp do 335 hp, ali je postojao i cuveni 427 cid sa 410 hp i 425 hp. Napravljeno ih je poprilicno mnogo tako da vecina danas i ne drzi neku vrednost osim tih modela sa 427.

Comment

• luci
          CBC Senator XXL
          • 13.03.2006
          • 1103
          • odzaci

upoznat sam sa tim oglasom pisao sam coveku mailove ali mi nije odgovorio, pored togo ima jos jednog mustanga 68 ali dosta loseg... samo nisam siguran da li je taj galaxy vredan para i zivaca koji su portebni da se dovede u red..

inace je covek naveo da ima dosta delova mehanickih, cak je spomenuo da ima menjac za 427

Comment

• maki85
            CBC Član
            • 11.03.2008
            • 51
            • vrbas

kuplena masina

Sta da vam kazem kupljena je galaksija to jest dva komada jedna limuzina druga coupe stim da je na coupeu neki seljak odsekao parce krova hteo majstor da pravi pick up!Ma razocara li smo se kad smo to videli kad se doteraju kuci razmotricemo koju da radimo to je sve rinfuz to ce biti i viska delova, a i manjka ogromna su kola bice da se radi pozdrav svima i hvala na svemu!Da napomenem samo mustang se vozi vec duze vreme kao mina je.

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Slike, slike, slike.

I ovde i u sekciji o Americkim vozilima.

Comment

• luci
                CBC Senator XXL
                • 13.03.2006
                • 1103
                • odzaci

cekaj koji mustang

crveni mustang dva sa belim stripovima, taj je sigurno odlican a mustang jedan je bio los koliko sam skontao na slici, nije valjda njega uspeo covek da sredi????

e ti si iz vrbasa ynas li za onog crvenog pontiaca firebirda treve generacije sa targa krovom.... kakav je auto jesi ga video izblize

Comment

• Bzuva
                  CBC Senator
                  • 17.09.2006
                  • 269
                  • Bgd

Luci, verovatno mislish na onaj ford sa slupanom haubom, sad skoro je bio na www.polovniautomobili.com i iz Velike Plane je. Tu pored je stajao 69 mustang koji je sada u Beogradu. Taj isti covek ima ford mustang 2 u odlichnom stanju, crveni sa belim stripovima i prodaje ga za 5000evra, takodje ima i firebird trece generacije.
                  Alfista u povoju

Comment

• maki85
                    CBC Član
                    • 11.03.2008
                    • 51
                    • vrbas

Ne druze ok za mustanga tog 74 vec taj 69 u Beogradu je i taj covek ga retko vozi cuva ga inace ga je majstor sklopio od tri skoljke gledao sam slike kad je radjen i farban i ostalo. LJudi covek je majtor samo takav inace u vezi pontiaka sta te interesuje pisi to mi je komsija treca kuca od mene znam da je skoro presvlacen enterijer vozi ga !

Comment

• Bzuva
                      CBC Senator
                      • 17.09.2006
                      • 269
                      • Bgd

Cekaj, zar taj covek nije iz Velike Plane?
                      Mene licno najvise interesuje druga generacija pontijaka, al to je vec neka druga prica.
                      Alfista u povoju

Comment

• maki85
                        CBC Član
                        • 11.03.2008
                        • 51
                        • vrbas

Greska luci je pitao za pontiaka trans am to je iz vrbasa a to sto ti mene pitas za tog starijeg pontiaka cove je pre velike plane u krnjevu i nisam zapazio ta kola kod njega cucu se sa njime da pitam jel interesuje nekog audi 100 ls 1.8 1970

Comment

Working...
                        X