Golf II GTI 16v KR motor, pocepan amortizer izduvne grane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dumbarajko
    CBC Član
    • 01.05.2005
    • 19
    • BeGe, Vracar

Golf II GTI 16v KR motor, pocepan amortizer izduvne grane

znači, pocepan amortizer posle izduvne grane (na foru nekog mini pacir creva). to može da se zameni sa nekim od Walker, Sebring, IMASAF itd. delova, ali su oni svi u kompletu sa 1. loncem (od ukupno 4) i cene su severno od 200 evroa.

jel' ima preporuka za nekog majstora koji ce tu da nabudzi neki pancir od nekog jaceg motora i da mogu da vozim preko 100 km/h bez da drzim otvorena usta stalno?
  • don
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 483
    • Beograd

Ako sam dobro razumeo to je onaj deo koji je kao pletena zica, duzine skoro nekih 20 cm, tih cuda imas u R. Srpskoj, i cene su smesne. Ako imas nekoga neka ti posalje
    Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
    Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
    Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Imas tih pancir cevi po auspuh servisima za pristupacnu kintu, ali im je trajnost kratka
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dumbarajko
        CBC Član
        • 01.05.2005
        • 19
        • BeGe, Vracar

e, prvo hvala na odgovorima. drugo, nije to pravo pancir crevo, nego nešto kao na tu temu (znaci širi se pod pritiskom) ali nije ono klasično pleteno kao sto ga ima na VR6 motorima. original izgleda ovako:

samo ovaj gornji deo, kod mene se na tu cev nastavlja 1. lonac.

pa meni dakle treba neki heroj koji će lepo da iseče to čudo inženjeringa i da mi lepo nabudži (stručan termin) klasično pancir crevo i da opet budem stealth

kad mi se to već skida, oću mnooogo da budem srećniji ako skinem izduvnu granu pa je ispoliram?

Comment

Working...
        X