B10 Alpine 3.5L kompjuter

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dutchman
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 741
    • Vracar centar sveta

B10 Alpine 3.5L kompjuter

imam ponudu za Bmw 3.5L B10biturbo Alpine motor komplet sve osim kompjutera i zica, zanima me koliko para koshta kompjuter za ovu zverinu i da koja je razlika u ceni izmedju polovnog fabrichkog i nekog aftermarket kompjutera... naravno i razlike.

kontam da i sa fabrichkim ecu moze da se remapira na 440KS shto mi je i vishe nego dovoljno zato mi treba najjeftinija varijanta ili ako nije razlika u ceni prevelika mozda odma krenuti sa budzenjem
    Prevelika slika u potpisu!
  • Nenad
    CBC Senator XXL
    • 06.01.2005
    • 1364
    • BBgd/Mow

Zar Alpina nije imala 3.2 i 3.3 B10?

Nijedan aftermarket kompjuter nema sve funkcije fabrickog. Aftermarket piggy backs su uglavnom za tjuning i cak nasavrsheniji kao EMS,Haltech i sl. bave se samo motornim funkcijama tj. onim koje su vazne za trkacke automobile a ne obracaju paznju na periferne "organe".

Pogledaj koliko kosta ECU od fabrickog modela tog BMWa 530 zato sto je razlika samo u chipu a to mozes da zavrsis sa jeftinim interceptorom ili piggy back-om.

Znam jednu Alpinu B10 u Bgd-u na crnoj 5-ci E39 ali je 540
    Boost or bust...

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Pretpostavljam da Dotchman misli na B10 E34.
      3430ccm.
      Od kompa ima povoljno jedan chipovan u smatru koji je dovoljan za 400+KS za 200EU. Cena samog tog chipa u smarttuningu je 250EU.

Nenade ako mislis na B10 crnu karavan u BG ima 4.6ccm vozio sam se u njoj, a ako mislis na limuzinu ta je D10 Bi-turbo.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Nenad
        CBC Senator XXL
        • 06.01.2005
        • 1364
        • BBgd/Mow

Mislim na limuzinu sedan iznad pijace, to mi je skolski drug. Koliko sam letos video to je B10-benzinac, D10 je dizel. Mogu i da se prevarim posto se nisam vozio autom.
        Boost or bust...

Comment

• duxducis
          CBC Senator
          • 19.10.2004
          • 207
          • Beograd

Ne ljudi on misli na B10 Biturbo E34 295ks na 0.5 bara i 360 na 0.8bara. Napravljeno 507komada ili tako nesto. Vozio se ja jos odavno.Vrlo slican mom motoru. Nego sta je sa karoserijom tog auta. Inace 290 ide fabricki.Pandan je lotus omegi. Ova 4.6 ga ne vidi. Da nije mozda motor iz tamno ljubicastog E34?
          Res non verba!

Comment

• Dutchman
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 741
            • Vracar centar sveta

Karoserija vishe ne postoji , tako sam razumeo .... 0.8bara 360KS , to je bi turbo motor na bazi 535i sa pochetka 90tih... inache ocu da ga spustim u Volvoa 264 pa neka mi bog pomogne....

Comment

• duxducis
              CBC Senator
              • 19.10.2004
              • 207
              • Beograd

Ma znam sta je u pitanju odlicno.
              E pa stvarno neka ti pomogne . A mogao bi stvarno u nekog bmw da ga spustis
              Res non verba!

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Originally posted by Dutchman
                Karoserija vishe ne postoji , tako sam razumeo .... 0.8bara 360KS , to je bi turbo motor na bazi 535i sa pochetka 90tih... inache ocu da ga spustim u Volvoa 264 pa neka mi bog pomogne....

Sto bog?Pa izdrzava taj Volvo i vece i jace motore,preko bare se ugradjuju u njega i V8 cudovista

Comment

• Dutchman
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 741
                  • Vracar centar sveta

ovo i jeste V8 , volvoa imam a bmw nemam ... josh uvek se presabiram da li mogu da odradim kombinaciju ili ne , glupo mi da pochnem a nemogu da zavrshim. Ovoga puta sam odluchio prvo tuning pa tek onda styling

Comment

Working...
                  X