Ford Sierra 1988 2.0i - jedna bregasta,ugradjen Lovato gas.Problem se javlja pri paljenju.Naime,palim na benzin,auto upali na "pola kljuca" i odmah se ugasi.Ranije je bilo dovoljno da to ponovim 4-5 puta i da,recimo sesti put upali i radi relativno normalno na ler gasu.Kad dodam gas,automatski se prebaci na plin i radi ok.U poslednje vreme ne mogu uopste da ga upalim na benzin.Upalim,on se odmah ugasi i tako u beskonacnost.Cim ga upalim moram da mu dodam dobar gas 3500-4000 obrtaja da bi prebacio na plin,nakon cega radi odlicno na nekih 900 obrtaja.Gas moram da dodajem lagano,jer ako naglije pritisnem papucicu,kao da pocne da se gusi i gasi se.Inace da ponovim,na plinu radi sasvim normalno.Nakon duze voznje,kad se dobro ugreje motor,uspevam da ga upalim i na benzin,ali ne radi sasvim stabilno i nepravilno prima gas.Menjao sam mu protokomer i ler lauf ventil(kako ga vec ko zove),kablove,svecice,razvodnu kapu,ruku,znaci struja bi trebalo da je ok.Par "majstora" mi je reklo da ne diram nista."Dok ide - ide" jer ne znaju tacno sta je u pitanju,pa da ne menjaju redom da me ne izadje "skuplje pita nego tepsija"
Da li je neko imao slican problem,ili mozda zna sta je u pitanju ili da mi preporuci nekog ko se razume u posao.
Unapred zahvalan
Da li je neko imao slican problem,ili mozda zna sta je u pitanju ili da mi preporuci nekog ko se razume u posao.
Unapred zahvalan
Comment