Astra classic ''zuji''

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RaDul
    CBC Početnik
    • 26.08.2008
    • 1
    • Sabac

Astra classic ''zuji''

Cao narode!! Skoro sam pazario Astru classic 2 1,4 twinport i danas je konacno videh svojim ocima, medjutim imam jednu dilemu.. Kada je upalim u prednjem delu auta se culo blago zujanje, skoro neprimetno, cuje se u sustini samo kada auto stoji u mestu.. naravno, odmah smo zvali servisera da dodje da vidi/cuje i on je odmah rekao da je to servo pumpa i da je to skroz normalno, da je tako u svim astrama, onda je seo u auto i izvrteo malo volan i zujanje se pojacalo, time mi je kao dokazao da je to stvarno povezano sa servom. Da li je to stvarno tako kao sto on kaze ili me laze masno? Znaci, zujanje je skoro neprimetno, nije strasno uopste, cak mi je taj zvuk nekako kul ;p..naravno, ako ne treba tako da se cuje, to mora da se sredi..
    Dakle, pitanje glasi: Da li kod astre classic 2 zuji glupava servo pumpa ili ne tj. da li da ih ubedjujem da nisu pravu i da srede ili da teram auto kuci? Hvala unapred i pozdrav
  • RS-4
    CBC Veteran
    • 29.04.2008
    • 162
    • Norway

Teraj auto kuci, to je stvarno NORMALNA pojava ne samo kod Astri vec i kod Zafire A. Vozi i uzivaj.

Pozdrav

Comment

Ako je mehanička nebi trebalo da zuji, a ako je električna mora da zuji.

Comment

• RS-4
        CBC Veteran
        • 29.04.2008
        • 162
        • Norway

Ne postoji Astra G sa mehanickom servo pumpom!

Pozdrav

Comment

Originally posted by RS-4
          Ne postoji Astra G sa mehanickom servo pumpom!

Pozdrav
          Znam, ali za sve one koji imaju servo pumpe da se pitanje nebi ponavljalo. Pozdrav!

Comment

Working...
          X