Pomoc ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenadk
    CBC Član
    • 15.06.2008
    • 21
    • Novi Becej

Pomoc ....

Vozim fiat mareu weekend 1.9 JTD, 81kw, 2002. god. i prilikom gasenja motora auto mi se malo zatrese. Neki mi kazu da je to u pitanju zamajac, a opet na raznim forumima sam citao da zna da bude i nosac motora e sad...? Posto se stvarno ne razumem ne bih ni da me neko od majstora navuce na foru zamajac je i da mi uzme pare a nije to u pitanju. Isao sam skoro u jedan fiatov servis u Kiikindi i kazu mi da je to sasvim normalno, kazu da se tako ponasa i fiat stilo 2003. god. To mi je opet malo neprofesionalan pristup - mozda, ne znam. Sta vi kazete, da li je neko od vas imao isti problem i kako da ga resim? Unapred HVALA.
  • majstorbob80
    CBC Veteran
    • 13.05.2008
    • 184
    • beograd
    • 735E32, 525E39 Mlook

Ovako, prvo nadji nekog drugara, reci mu da sedne u tvoj auto , podigni haubu. Onaj koji sedi u kolima neka lagano krece pod rucnom, ne bas da krene nego neka ga vaga kvacilom prvo u napred pa u rikverc.
    Ako motor ima neki nenormalni hod crko ti je neki od nosaca, a ako nema narani prasici nediraj dugmici.
    I da, da ne zaboravim neverujem da je zamajac, jer bi se auto konstantno tresao.
    Pozz
    Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

• tamburski
      CBC Senator
      • 27.09.2007
      • 210
      • PANCEVO

Normalno je da se dizel motor zatrese prilikom gasenja da je drugacije ne bi valjalo
      a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Na mojoj laguni se treslo zbog nekog od nosaca motora, oko 50 evra je kostala zamena.

Comment

• djukank
          CBC Član
          • 02.04.2007
          • 40
          • vojvodina - banat

marea

druže!

ide kod draxa

čovek je fin i pošten sigurno će da ti pomogne

on je kod suvače u kamenoj ulici jbg neznam kako se zove ulica

Comment