Vozim fiat mareu weekend 1.9 JTD, 81kw, 2002. god. i prilikom gasenja motora auto mi se malo zatrese. Neki mi kazu da je to u pitanju zamajac, a opet na raznim forumima sam citao da zna da bude i nosac motora e sad...? Posto se stvarno ne razumem ne bih ni da me neko od majstora navuce na foru zamajac je i da mi uzme pare a nije to u pitanju. Isao sam skoro u jedan fiatov servis u Kiikindi i kazu mi da je to sasvim normalno, kazu da se tako ponasa i fiat stilo 2003. god. To mi je opet malo neprofesionalan pristup - mozda, ne znam. Sta vi kazete, da li je neko od vas imao isti problem i kako da ga resim? Unapred HVALA.
Pomoc ....
Collapse
X
-
Ovako, prvo nadji nekog drugara, reci mu da sedne u tvoj auto , podigni haubu. Onaj koji sedi u kolima neka lagano krece pod rucnom, ne bas da krene nego neka ga vaga kvacilom prvo u napred pa u rikverc.
Ako motor ima neki nenormalni hod crko ti je neki od nosaca, a ako nema narani prasici nediraj dugmici.
I da, da ne zaboravim neverujem da je zamajac, jer bi se auto konstantno tresao.
PozzČovek se uči dok god je živ!!
-
Comment