POMAGAJTE!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DushanSD
    CBC Senator
    • 25.03.2008
    • 248
    • Smederevo, Srbija

POMAGAJTE!!!

Pozdrav. Produvao mi motor na Mercedesu, imam 190D 1987god. Znaci duva, na cepu za ulje i na sipci za merenje ulja. Cale se raspitivao kod majstora i trazi 600e da ga sredi da bude bruka, znaci novi lezajevi na radilici, hilznovanje bloka po klipovima, brusenje glave, nove gumice, vodjice ventila, karike, komplet dihtunga, znaci SVE. Mislim to ako odradim onda ce biti auto za vek. Ja mislim da se isplati da to odradim ali ajde da cujem iskustvo drugih tj vas koji se razumete u Mechke, coveku verujem 1000% i ne pitam vas zbog toga nego me zanima koliko bi kostalo da nadjem DOBAR drugi motor, znaci isti i da ga ubacim. Sa svim onim peripetijama oko SUP-a, prijave motora i sl i da li imate na raspolaganju neku kombinaciju koja je isplativija od ove? Inace motor pali dobro, ide lepo , vuce itd itd ali videh danas jos jedan 190D koji trosi i vodu i ulje i naftu, produvao, otisao u pm, i on radi lepo, vuce lepo, ide, pali.
    MOLIM ZA BRZ ODGOVOR DA ZNAM OD SUTRA VEC STA DA RADIM
    POZURI POLAKO!!!
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

600 eura uopste nije puno para za to sve sto si nabrojao, cak mi je i sumnjivo niska cena, ali vidi da li ti daje neku garanciju na rad i kakav je kvalitet delova koje stavlja. U svakom slucaju, ubacivanje drugog takvog motora bi te izaslo mnogo vise, a pitanje je kakav je. Moze da bude kao tvoj sada ili cak gori. Ovako odradis tvoj i miran si i obzirom da si skoro uradio limariju i ofarbao auto, ima jos dosta da se navozas s njim!
    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• DushanSD
      CBC Senator
      • 25.03.2008
      • 248
      • Smederevo, Srbija

Sto se tice delova, sto se tice majstora i hvaliteta kako radi NEMAM NIKAKVE SUMNJE, znam ga 100god, tj cale ga zna, prijatelji smo. Videcu sta cu i kako cu, napravicu nek fotkice ako ga budem radio... Koliko bih mogao posle svega toga da dobijem za njega, znaci kad je da kazem BESPREKORAN?
      POZURI POLAKO!!!

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

Mozda bi za njega mogao da dobijes izmedju 3.000-3.500 eura (kad odradis motor). Preko toga tesko bez obzira sto si ti mnogo ulozio u njega. Ako vec hoces da ga prodajes, nemoj da radis nista vec koriguj cenu, ali ako hoces da ga zadrzis, obavezno odradi motor i miran si dosta dugo.
        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• DushanSD
          CBC Senator
          • 25.03.2008
          • 248
          • Smederevo, Srbija

Videcu sutra eventualno prekosutra sta cu i kako cu, mozda ga i odradim...
          Javljam ja sta sam uradio
          Pozdrav i hvala na savetima
          POZURI POLAKO!!!

Comment

• dr.benz
            CBC Član
            • 06.01.2008
            • 73
            • beograd

A to je taj 190D sto se prodaje i ima perfektan motor???

Comment

• DushanSD
              CBC Senator
              • 25.03.2008
              • 248
              • Smederevo, Srbija

Veruj mi druze i ja sam se NEPRIJATNO iznenadio, kao da je preko noci produvao . Veceras ce najverovatnije biti razbucan, nema druge. Nisam hteo da ga prodam ovako i da podvalim nekom, mislim to ne moze da se sakrije ali mozda moze neki laik da zezne ali da me neko posle pljuje zbog toga NE PADA MI NA PAMET, nikad to nisam radio niti cu. Imao sam neku kombinaciju i mozda jos nije iskljucena da ga prodam i zamenim za drugi auto ali ja mislim da nema nista od toga jer sam rekao sta je i kako je ko god da je dolazio da gleda tako da ce motor 99% biti sredjivan. Kad ga odradim onda ce vaziti za ceo auto da je perfektan pa ko voli nek izvoli, naravno i veca cena ako bude bio na prodaju. Ajde mi reci kolika ce posle biti njegova cena? Znaci auto je ofarban, nije krpljen, varen itd itd, odradjen je odlicno... Motor ce da kazemo biti u stanju NOVO, sve radi, sve je dobro??? Ti Mercedesi su strvine, juce sam video jedan isti kao moj samo 1990god, on trosi i ulje, i vodu, i naftu. Pali lepo, radi lepo, ide. Na njemu ce biti PUNA generalna
              POZURI POLAKO!!!

Comment

• DushanSD
                CBC Senator
                • 25.03.2008
                • 248
                • Smederevo, Srbija

Sad nema nazad!

Zver je ja mislim vec rasturena ili se uveliko rastura, kad odem do majstora slikacu i okacicu neke slike ako blok i glava jos uvek budu bili tu, mislim ako ne budu bili na masinskoj obradi...
                Pozdrav
                POZURI POLAKO!!!

Comment

Working...
                X