jel neko mozda ima gepek vrata za caprija 2 na prodaju,ili mozda zna ko ima
Ford Capri 2
Collapse
X
-
Samo da ti kažem da nema ni na kom otpadu u Beogradu i okolini.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
-
-
To bi trebalo da je ovo.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Druze jel taj capri dugo u tvom vlasnistvu znam da je bio jedno vreme u oglasima i da mu je motor 1.3 kolega je moj bio naleteo sa vlasnikom u praonici u N.Sadu rec po rec tako saznao da je i prijavljen u klub old tajmer engleska !Reci mi kakvi plasticni podupiraci na zadnjoj klupi moram znati da bih mogao i ja liku da objasnim!
Comment
-
-
Capri je kod mene vec 4 god.Inace iz nemacke je doteran 83 god,jeste u old timer clubu Veteran ali slabo idem u club jer nemam vremenainace sada je u garazi u sapcu i pripremam se da ga osvezim..hocu da ga farbam jer je poceo da izbija na rubovima i krov moram da radim..kod najlona mi je trazio onaj lik tapetar 250e za krov..cuo sam da radi ok. zadnja daska sa zvucnicima mi je ok nego mi trebaju oni plasticni drzaci sto se naslanja daska na njih jer su moji malo propali..trebali bi mi i farovi ako ima neko ali sa drzacima u kompletu.i maska prednja da je citava sto ide izmedju farova jer moja je malo napukla..eto ..pozdrav caprijevcima
Comment
-
-
Eto druze mogu ti pomoci oko rubova ja sam narucio nove za moju trojku u unix trade u veterniku za mk3 ali ti isti ti pasuju a masku imam ja isto nije bas sjajna to je ona kao pletena pise ford na njoj ,a za te drzace zvucnika cu ti proveriti ovih dana kod jednog lika ja sam neki dan nabavio nove blatobrane za mog forda imao je dve trojke i dvojku pozdrav pa se cujemo!
Comment
-
Comment