Golf petica tesko pali kada je vruca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sokocalo
    CBC Član
    • 22.10.2008
    • 19
    • Kikinda

Golf petica tesko pali kada je vruca

imam ponudu za Golf pet 2005 godiste 1,9 tdi motor, koji posle jutarnjeg palenja koje je na zub tesko pali i mora posteno da vergla da bi upalio, pri tom nema bas veliku kolicinu crnog dima kompresiju sam merio i u granicama je normalnog
    ineresuju me moguci problem i koliki je ceh da bi mu spustio cenu
    Unapred hvala!
  • subicd
    CBC Senator XXL
    • 20.06.2008
    • 463
    • Novi Sad

Ne znam sto bi i kupovao takav auto.

Malo je cudno da auto od 3 godine tesko pali, uglavnom su problem uljna isparenj(otisao motor) pa ga oni guse u startovanju. Mada moguce i da je neki senzor otisao pa daje pogresnu informaciju.

Moj savet ti je da taj auto ne kupujes. Jedino ako ga prodavac namesti da pali-radi normalno, onda razmisli o kupovini i to ako ti se bas svidja i ako je u dobrom stanju i da je cena povoljna.

Sto ne odvezes auto do ovlascenog servisa da ga oni pregledaju?
    Kupujes relativno nov auto tako da bi trebao da imas servisnu istoriju o istom, jer je prosle godine tek izasao iz garancije.

Comment

• sokocalo
      CBC Član
      • 22.10.2008
      • 19
      • Kikinda

naravno u pitanju su trange frange srpska posla, auto je za trgovinu i tako ga i dozivljavam znaci ide povoljno samo je pitanje koliko ce popravka da izadje.....

Comment

• subicd
        CBC Senator XXL
        • 20.06.2008
        • 463
        • Novi Sad

Pa sto ga ne prikas na dijagnostiku pa vidi sta je.
        Ako si merio kompresiju na hladno9m motoru i OK je, a ne bi trebalo da duva jer pretpostavljam da nije prevalio xyz km za 3 godine, onda po meni problem pravi neki senzor koji predpostavljam da se moze videti na dijagnostici.

Comment

• sokocalo
          CBC Član
          • 22.10.2008
          • 19
          • Kikinda

u ovom slucaju dijagnostika nama poznata ne moze da pomogne tj ne ocitava problem lm. juce sam kod zeravice u bosch servisu radio dijagnostiku i oni nisu nasli nista sto bi im pomoglo vec samo nagadjaju moguci problem, a to je po njima nekakva pumpa koja je u glavi motora i nisu sigurni, tako da mozda ovde se cuje i neko novo misljenje.......

Comment

Working...
          X